Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Breda / Restaurant Ruitersbosch

Contact

Restaurant Ruitersbosch

Doctor Batenburglaan 111
4837 BP Breda

Restaurant / Internationaal / € 36

Informatie

Gevestigd aan de rand van het mastbos in Breda vindt u restaurant Ruiterbosch. Dit restaurant is sfeervol, gezellig en relaxed. Hier kunt u genieten van een lekkere lunch, borrelen, een high tea of wine of gewoon een heerlijk diner. Lekker genieten op deze prachtige rustige plek is zeker een aanrader!

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 076-8898000
Openingstijden Restaurant Ruitersbosch
MaandagGesloten
Dinsdag t/m ZondagGeopend vanaf 11:00uur
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 36,00
BetalingContant, Pin, Visa en MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGRATIS parkeren bij het restaurant
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
SfeerRomantisch, Ontspannen & Informeel

Ruitersbosch is een van de vele restaurants in Breda.

Ruitersbosch is een Frans georiënteerd restaurant, geinspireerd door alle producten die de wereld te bieden heeft. Bij Ruitersbosch wordt er gewerkt met verse en eerlijke producten. Hieruit ontstaan de heerlijkste gerechten. Geniet van een van de seizoensgerechten of van een gerecht van de wisselende menukaart.

Menu Restaurant Ruitensbosch
3-gangen menu€ 35,00
Voorgerechtvanaf € 10,50
Hoofdgerechtvanaf € 23,50
Dessertsvanaf € 8,50

Restaurant Ruitersbosch is gevestigd aan de rand van het Mastbos. In een sfeervolle en ongedwongen ambiance kunt u terecht voor een lunch, diner, borrel, high tea/wine, familie- of bedrijfsfeest.

PARKEREN IN BREDA

In het centrum van Breda kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Met de auto kunt u gemakkelijk bij Theater Chassé komen en parkeren bij parkeergarage Het Turfschip

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Breda neemt u bus Arriva 4 richting Princenhage. De halte waar u vervolgens uitstapt is Bushalte Flierstraat Breda. Vanaf de halte loopt u in 14 minuten naar de ingang van Restaurant Ruitersbosch.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Breda kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 076 501 2345.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Chassé