Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Breda / Eetcafé De Lamme Goedzak

Contact

Eetcafé De Lamme Goedzak

Halstraat 15 A
4811 HV Breda

Restaurant / Internationaal / € 30

Informatie

Taste on a stone! Ontdek bij De Lamme Goedzak in Breda de pure smaak van een goed stuk vlees door de unieke bereiding! In het buitenland hebben zij kennis gemaakt met dit concept en in Amerika is dit onwijs populair..Op de verhitte steen gaat vlees of vis zonder gebruik te maken van olie of boter. Er worden slechts kruiden en een beetje grof zout gebruikt indien gewenst. De puurheid van het product blijft op deze manier gewaarborgd.Het mooie van deze steen is dat dit type van bereiden zich niet beperkt tot vlees maar vis kan hier ook prachtig op worden klaargemaakt! Deze manier van bereiden is in de Nederlandse keuken nog niet bekend! De Lamme Goedzak laat u met veel enthousiasme en passie, kennis maken met dit unieke concept!

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 076-5329207
OPENINGSTIJDEN
Maandag en DinsdagGESLOTEN
Woensdag t/m Vrijdag16:00 - 23:00
Zaterdag en Zondag13:00 - 01:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 30,00
BetalingContant, Pin, Visa en MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
SfeerModern, Authentiek & Informeel

De Lamme Goedzak is een van de vele restaurants in Breda.

Het vlees wordt op een aparte manier bereid, namelijk op een stoere houten plank met daarin verzonken een steen die we tot 400 graden verwarmen in een speciale oven. Op de steen leggen we een rauw stuk vlees, doordat het vlees als één stuk wordt opgediend blijven de natuurlijke sappen in het vlees en is het echt heerlijk mals! De Lamme Goedzak werkt samen met een slager in Etten-Leur die zijn eigen vee houdt, verzorgd en op een zo vriendelijk mogelijke manier probeert te slachten, zodat de dieren zo min mogelijk stress ervaren. Het vlees komt dan rechtstreeks naar ons restaurant!

Taste on a Stone
Vlees gerechtenvanaf € 14,50
Vis gerechtentvanaf € 16,95
3 gangen diner Taste on a Stone€ 29,95
Specialiteiten van de Chefvanaf € 15,50

Eetcafé De Lamme Goedzak ligt in het centrum van Breda en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN

In het centrum van Breda zijn er een aantal parkeerplaatsen op loopafstand. Kijk voor meer informatie op: Prettigparkeren.nl/Breda

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Breda Centraal Station neemt u bus Arriva 132 richting Baarle Nassau via Ulictn. De halte waar u vervolgens uitstapt is Bushalte Keizerstraat, Breda. Vanaf de halte loopt u in 3 minuten naar de ingang van Eetcafé De Lamme Goedzak.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Breda kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Chassé