Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Breda / Bar Bistro Biarritz

Contact

Bar Bistro Biarritz

Veemarktstraat 67
4811 ZD Breda

Restaurant / Frans / € 35

Informatie

Bar Bistro Biarritz is een gezellige plek in het centrum van Breda waar u het bourgondische Franse leven kunt ervaren. In een sfeervolle ambiance kunt u, met uw gezelschap, genieten van de heerlijke Franse keuken, mooie wijnen, smakelijke kazen en een zeer gastvrije bediening. Kortom; alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geslaagde avond! À bientôt!

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag15:00 - 22:00
Donderdag15:00 - 22:00
Vrijdag15:00 - 22:00
Zaterdag15:00 - 22:00
Zondag15:00 - 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 35,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
SfeerEigentijds & Informeel

Naast de heerlijke typische Franse gerechten is er een selectie in Franse kazen gemaakt. De perfecte afsluiting van uw diner. U kunt kiezen uit 3, 5 of 7 kazen welke allen geserveerd worden met rozijnenbrood en sinaasappelmarmelade.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtenvanaf € 5,50
Hoofdgerechtenvanaf € 14,50
Kaas selectievanaf € 7,75
Nagerechtenvanaf € 5,75
Koffie specialiteiten€ 6,50

Bar Bistro Biarritz ligt in het centrum van Breda en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN BREDA

In het centrum van Breda kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Breda kunt u met verschillende buslijnen Bar Bistro Biarritz bereiken. Zorg ervoor dat u een bus neemt die stopt bij 'bushalte Vlaszak, Breda'. Vanaf deze halte loopt u in 1 minuut naar de ingang van Bar Bistro Biarritz op de Veemarktstraat 67.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Breda kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 076 501 2345.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Chassé