arrow down

Informatie

Genieten en samenzijn: dat is waar het om draait bij Brasserie Sublime in Waalwijk. Eerlijk, puur en bovenal erg lekker: alles wat uit de keuken komt, is een feestje om op je bord te krijgen. En dat allemaal in een prachtige ambiance!  

Sublime kent geen labels: hier is iedereen welkom, of je nu komt voor een snelle lunch, intiem diner, luxe high tea of een gezellige borrel. In deze sfeervolle brasserie proef je de heerlijkste, pure gerechten. Natuurlijk begeleidt door een mooie wijn, koud biertje of een spannende cocktail.

Zoals de naam al doet vermoeden, is ook de uitstraling van de brasserie om door een ringetje te halen. Sprankelende tinten in groen en blauw gaan fantastisch samen met de prachtige houten vloer en bar, en de subtiele decoraties vormen een mooie aanvulling op het stijlvolle interieur. Binnenstappen voelt dan ook als een warm bad voor de trouwe gasten, en dat is precies wat het gepassioneerde team voor ogen heeft! Brasserie Sublime is een plek om helemaal tot jezelf te komen. Kom je snel een kijkje nemen? 

 

Openingstijden: 

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00 - 22:00
Donderdag 11:00 - 22:00
Vrijdag 11:00 - 22:00
Zaterdag 11:00 - 22:00
Zondag 11:00 - 22:00

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Brasserie Sublime ligt aan het Sint Jansplein. De ligging van Waalwijk is ideaal om de mooie omgeving van het Brabantse land te verkennen. De Efteling ligt dichtbij, en ook diverse gezellige steden als Den Bosch, Eindhoven en Tilburg zijn goed bereikbaar, zodat je heerlijk kunt shoppen of cultuur snuiven. Waalwijk heeft zelf ook genoeg te bieden, zoals mooie historische bezienswaardigheden en een gezellig winkelhart. Theater De Leest ligt zelfs om de hoek van de brasserie! Zoek je liever de rust op? Breng dan een bezoekje aan de mooie Biesbosch, waar je kunt ontsnappen aan de hectiek van alledag. 

Er stoppen diverse bussen in de buurt van Brasserie Sublime, zoals bij halte Vredesplein, Gemeentehuis en De Els. Kom je met de auto? Parkeer dan bijvoorbeeld in de Sint Jansplein Parking of op Parkeerplaats Unnaplein. Plan je reis eenvoudig via Google Maps of 9292.nl.

Theater in de buurt

Brasserie Sublime
51.689661
5.068665
Theater de Leest (Waalwijk)
51.6873
5.07043

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

Efteling musical Jokie en Jet trekt door Nederland

Efteling musical Jokie en Jet trekt door Nederland

Deze zomer reizen de Efteling karakters langs de theaters met een interactieve musical.

Laatste nieuws

Nationaal Theaterfonds werkt aan Nationale KinderTheaterWeek

De eerste editie staat gepland voor de herfstvakantie van 2023.

27 jan 2023

Voor €10 naar het theater tijdens het Nationale Theaterweekend

Dit weekend zetten tientallen theaters hun deuren wagenwijd open. Kom je ook langs?

27 jan 2023

Claudia de Breij komt met nieuwe muziekvoorstelling

In februari en maart is ze te zien met Vasistas.

24 jan 2023

Nieuw Twents theaterspektakel: De Vergeten Twentse Lente

Met Johanna ter Steege, Stefan de Walle en Roosmarijn Luyten.

24 jan 2023