arrow down

Informatie

Restaurant Bites 'N Drinkes is een heerlijk Spaans restaurant dat bekend staat om de gezellige sfeer en vriendelijke bediening. Het restaurant is gelegen in de gezellige binnenstad van Delft. U kunt bij uw bezoek heerlijk zitten in het warm ingerichte restaurant of op het terras. Ook in de winter kunt u nog heerlijk op het verwarmde terras zitten. In de zomer kunt u op het terras even lekker de schaduw opzoeken onder de parasols. 

Bij Bites 'N Drinkes kunt u proeven van de kleine Spaanse gerechten door u uitgekozen. Door verschillende kleine gerechten te kiezen kunt u nog meer genieten van de verleidelijke Spaanse specerijen. De chef-koks werken in de keuken met Spaanse producten om u de echte Spaanse cultuur te laten proeven. Naast diverse heerlijke gerechten serveren zij ook diverse heerlijke speciaal bieren, internationale rode en witte wijnen of een heerlijke bak koffie of thee.

Ook kunt u bij Bites 'N Drinks heerlijk lunchen. Onder andere serveren zij: Broodje met Spaanse tortilla, Broodje met warme varkenshaas, ham, kaas en gebakken ei of een Broodje met Persa Iberica, geitenkaas en gekarameliseerde paprika.

Komt u naast uw theater bezoek genieten van de heerlijke dranken en gerechten?

Openingstijden:

Maandag GESLOTEN
Dinsdag GESLOTEN 
Woensdag 10:00 - 19:00 
Donderdag 17:00 - 22:00 
Vrijdag 10:00 - 22:00 
Zaterdag 10:00 - 23:00 
Zondag  10:00 - 19:00

 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Restaurant Bites 'N Drinks ligt in het centrum van Delft en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, te voet en met de auto.

PARKEREN IN DELFT

Wanneer u met eigen vervoer naar Delft komt raden wij u aan gebruik te maken van Phoenixgarage op de Phoenixstraat 29. Deze parkeergelegenheid is qua afstand tot het restaurant het meest gunstig.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Delft kunt met het openbaar vervoer uitstekend Bites 'N Drinks bereiken. U stapt bij het station in de bus en u stapt vervolgens uit bij de 'Bus-/Tramhalte Prinsenhof, Delft'. Vanaf deze halte loopt u in 9 minuten naar de ingang van restaurant Bites 'N Drinks op de Markt 26, Delft .

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Delft kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 015 219 1919

Theater in de buurt

Bites 'n Drinks
52.0118326
4.3586866000000555
Rietveld Theater (Delft)
52.0136
4.36067
Theater de Veste (Delft)
52.0085
4.36296

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

Zien: vanavond livestream je ADEM van Nasrdin Dchar

Zien: vanavond livestream je ADEM van Nasrdin Dchar

Kijk terug op de veranderingen van de afgelopen maanden door corona en racisme.

Laatste nieuws

Kijktip: Zacht van Binnen van Peter Pannekoek

NPO 1 zendt de debuutvoorstelling van komiek en cabaretier Peter Pannekoek uit.

16 apr 2021

The Streamers breidt de band uit met Miss Montreal: “Vet veel zin in”

The Streamers zijn nog niet uitgefeest! De band haalt zelfs een nieuw lid bij.

16 apr 2021

Jan Elbertse speelt Charles in Diana & Zonen

Aan de cast van de gloednieuwe musical Diana & Zonen is weer een nieuwe naam toegevoegd!

15 apr 2021

Theaters vanaf 26 mei mogelijk weer open zonder toegangstest

Bekijk het voorlopige stappenplan voor de heropening van de theaters.

15 apr 2021