Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies

Contact

Hemingway

Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom

Restaurant / Internationaal / € 37

Informatie

Restaurant Hemingway ligt in het centrum van Bergen op Zoom. De eetgelegenheid is vernoemd naar de schrijver Ernest Hemingway. Hij stond namelijk bekend als levensgenieter en kon goede spijzen en wijnen zeer waarderen.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag18:00 - 21:30
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 37,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Restaurant Hemingway is een van de vele restaurants in Bergen op Zoom.

Restaurant Hemingway werkt het liefst met lokale producten uit Bergen op Zoom en omstreken, aangevuld met eerlijke en verantwoorde producten. Elke dag worden er verse grondstoffen geleverd. Daarnaast wil het restaurant het beste bieden van de Brabantse Wal.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf € 16,00
Hoofdgerechtvanaf € 27,50
Nagerechtvanaf € 12,50

Hemingway ligt in het centrum van Bergen op Zoom en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN BERGEN OP ZOOM

In het centrum van Bergen op Zoom kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Bergen op Zoom brengen de bussen u in een aantal minuten naar het centrum van Bergen op Zoom. De halte waar u uit kunt stappen is; Dedemstraat. Vanaf de halte loopt u in vijf minuten naar de ingang van Hemingway.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Bergen op Zoom kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 0164 250 950.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater De Maagd