Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Bergen op Zoom / Brasserie Leijnse

Contact

Brasserie Leijnse

Grote Markt 4
4611 NR Bergen op Zoom

Restaurant / Frans / € 25

Informatie

In het bourgondisch hart van heerlijk Bergen op Zoom is Brasserie Leynse gesitueerd. Het is daar waar u ziet, gezien wordt en geniet van het goede leven op ons verwarmd terras. Of binnen in het restaurant waar u in het historisch pand, een behaaglijk onthaal wacht. Met veel genoegen heten zij u van harte welkom. Er is altijd een reden om te genieten. Heerlijk toch?!

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag09:30 - 21:30
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €25,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Elk seizoen kent zijn eigen heerlijkheden. Opdat u optimaal van de seizoenen geniet, wijzigen zij niet vier keer per jaar, maar zes keer per jaar de menukaart. Veelal met typische streekproducten en met heerlijke rijkdommen uit de zee en de Schelde die chef-kok Coen Verschuren op Franse wijze inspireren.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €5,75
Hoofdgerechtvanaf €19,75
Nagerechtvanaf €9,75

Brasserie Leijnse ligt in het centrum van Bergen op Zoom en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN BERGEN OP ZOOM www.centrumparkeren.nl/bergen-op-zoom

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Bergen op Zoom brengen de bussen u in vijf minuten naar het centrum van Bergen op Zoom. De halte waar u uit kunt stappen is; Dedemstraat. Vanaf de halte loopt u in vijf minuten naar de ingang van Brasserie Leijnse. Echter is dit te voet ook erg goed te doen! Vanaf het Station is het slechts 650 meter lopen!Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Bergen op Zoom kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het Station Bergen op Zoom. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: www.taxigeers.nl/ Direct een taxi bellen: 0164 250 950

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater De Maagd