Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Bergen op Zoom / Brasserie Leijnse

Contact

Brasserie Leijnse

Grote Markt 4
4611 NR Bergen op Zoom

Restaurant / Frans / € 25

Informatie

In het bourgondisch hart van heerlijk Bergen op Zoom bevindt zich Brasserie Leijnse. Het is daar waar u ziet, gezien wordt en geniet van het goede leven op het verwarmde terras. Of juist binnen in het historische pand waar u een behaaglijk onthaal wacht. Met veel genoegen heet het team van Brasserie Leijnse u welkom. Er is altijd een reden om te genieten. Heerlijk toch?

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag09:30 - 21:30
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €25,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Brasserie Leynse is een van de vele restaurants in Bergen op Zoom.

Elk seizoen kent zijn heerlijkheden. Om u optimaal van de seizoenen te laten genieten, wijzigt Brasserie Leijnse niet vier keer per jaar, maar zes keer per jaar de menukaart. Hierop staan vooral typische streekproducten en heerlijke rijkdommen uit de zee en de Schelde die chef-kok Coen Verschuren voor u klaarmaakt, geïnspireerd door de Franse keuken.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €5,75
Hoofdgerechtvanaf €19,75
Nagerechtvanaf €9,75

Brasserie Leijnse ligt in het centrum van Bergen op Zoom en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN BERGEN OP ZOOM www.centrumparkeren.nl/bergen-op-zoom

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Bergen op Zoom brengen de bussen u in vijf minuten naar het centrum van Bergen op Zoom. De halte waar u uit kunt stappen is; Dedemstraat. Vanaf de halte loopt u in vijf minuten naar de ingang van Brasserie Leijnse. Echter is dit te voet ook erg goed te doen! Vanaf het Station is het slechts 650 meter lopen!Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Bergen op Zoom kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het Station Bergen op Zoom. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: www.taxigeers.nl/ Direct een taxi bellen: 0164 250 950

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater De Maagd