Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Arnhem / Bij Luthers

Contact

Bij Luthers

Luthersestraat 7
6811 GR Arnhem

Restaurant / Internationaal / € 25

Informatie

OPENINGSTIJDEN

MaandagGESLOTEN
Dinsdag t/m Zondag16:00 - 00:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €25,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten eten Verwarmd Terras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerModern& Informeel

Bij Luthers is een van de vele restaurants in Arnhem.

U kunt bij Bij Luthers elke keer een menu vol heerlijke gerechten verwachten, dit zijn gerechten die met veel zorg zijn bereid. Bij Luthers bieden ze verse, seizoensgebonden producten aan. En om de zoveel weken veranderd hun kaart waardoor het elke keer weer een verrassing is wat u kunt eten. Heeft u een allergie? Dan kunt u dat gewoon melden.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €5,00
Hoofdgerechtvanaf €12,50
Nagerechtvanaf €6,00

Bij Luthers ligt in het centrum van Arnhem. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN ARNHEM

Kom je met de auto? Parkeer dan in de parkeergarage van Musis Sacrum, ook wel de Musis Garage genoemd. Je betaalt hier vanaf 18.00 uur maar € 0,50 per uur. Buiten de garage betaal je € 2,85 per uur. Dit is dus een aanzienlijk verschil. Dit geldt trouwens ook voor de parkeergarage Centraal en Rozet!

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Arnhem Centraal Station brengen de bussen je in een paar minuten naar het centrum van Arnhem. Ga je met de bus dan is de halte waar u uit kunt stappen; Willemsplein. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Bij Luthers.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Arnhem kun je bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is naast het Willemsplein, ongeveer 8=3 minuten lopen vanaf Bij Luthers. Je kan ook vragen of het restaurant een taxi voor je wilt bellen. Voor informatie en reserveren: arnhemsetaxi.nl Direct een taxi bellen: 026 - 260 26 26

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Musis Arnhem

Stadstheater Arnhem

Posttheater