Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Apeldoorn / Restaurant Malkenschoten

Contact

Restaurant Malkenschoten

Arnhemseweg 357
7333 NH Apeldoorn

Restaurant / Internationaal / € 15

Informatie

Restaurant Malkenschoten is gevestigd aan de Arnhemseweg 357 in Apeldoorn. Het restaurant biedt de mogelijkheid om romantisch te dineren met zijn tweetjes, of om gezellig met de hele familie plaats te nemen in een van de knusse ruimtes. Ook is er ruimte voor grote groepen. Het restaurant Malkenschoten is eveneens een geschikte locatie voor feesten, partijen en/of bijeenkomsten in Apeldoorn.

OPENINGSTIJDEN
Maandag en DinsdagGesloten
Woensdag t/m Vrijdagvanaf 16:00
Zaterdag en Zondagvanaf 14:00
De keuken is geopend tot21:00 uur
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €15,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenGratis & Betaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerGezellig & Informeel

Malkenschoten is een van de vele restaurants in Apeldoorn.

De keuken heeft voor elk wat wils! Er is een uitgebreide menukaart met diverse vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Daarnaast staan er ook lasagne, pizza’s en pasta’s op het menu.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €3,75
Hoofdgerechtvanaf €12,95

Restaurant Malkenschoten ligt dichtbij het centrum van Apeldoorn en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN APELDOORN apeldoorn.nl

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Apeldoorn brengt de bus 91 u in ongeveer 15 minuten naar het Restaurant Malkenschoten. De halte waar u uit kunt stappen is; Chopinlaan. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Restaurant Malkenschoten.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Apeldoorn kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij station Apeldoorn. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: taxiapeldoorn.nl Direct een taxi bellen: 055 533 1212

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Orpheus