Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Apeldoorn / De Beren

Contact

De Beren

Molenstraat-centrum 625
7311 XN Apeldoorn

Restaurant / Internationaal / € 30

Informatie

De Beren bevindt zich in het gezellige centrum van Apeldoorn. Geniet bij de Beren in Apeldoorn van lunch, borrel of diner. De gezellige ongedwongen sfeer zorgt voor een onvergetelijke dag met heerlijke gerechten. Laat u verassen bij De Beren, graag tot snel!

OPENINGSTIJDEN
MaandagVanaf 11:30 uur
DinsdagVanaf 11:30 uur
WoensdagVanaf 11:30 uur
DonderdagVanaf 11:30 uur
VrijdagVanaf 11:30 uur
ZaterdagVanaf 11:30 uur
ZondagVanaf 11:30 uur
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 30,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenEigen parkeerterrein
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerIndustrieel & Informeel

Geniet van de combinatie van lekker eten van de houtskoolgrill en de ongedwongen gezelligheid van het eetcafé. Heerlijke vlees- en visgerechten in royale porties voor een zeer vriendelijke prijs. Er wordt gewerkt met verse producten en ingrediënten. Geniet ook van de beroemde spareribs bereidt met een eigen - geheim - berenrecept, malse Hollandse kipfilet, varkensvlees, rundvlees, sauzen en marinades naar eigen recept.

PRIJZEN MENU
Startersvanaf € 6,00
Specialityvanaf € 14,00
Meatvanaf € 14,50
Fishvanaf € 19,50
Saladesvanaf € 12,50
Vegetarianvanaf € 13,50
Dessertsvanaf € 6,50

Restaurant de Beren ligt in Apeldoorn en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN APELDOORN

Gratis parkeren kan voor de deur op de parkeerplaats. Ook bevinden zich op loopafstand meerdere betaalde parkeergarages en parkeerterreinen.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Apeldoorn kunt u met de bus naar Restaurant de Beren. U stapt uit bij bushalte Welgelegenbrug, Apeldoorn. Vanaf de bushalte loopt u in 3 minuten naar de ingang van Restaurant de Beren op de Molenstraat-centrum 625.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Apeldoorn kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 055 533 1212.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theater Orpheus