Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Amsterdam / Café de Koe

Contact

Café de Koe

Marnixstraat 381
1016 XR Amsterdam

Restaurant / Internationaal / € 30

Informatie

Om de hoek van het DeLaMar Theater, Paradiso en de Melkweg bevindt zich Café de Koe. Een van de gezelligste restaurants midden in het centrum van Amsterdam. Door de centrale ligging is Café de Koe dan ook de perfecte plek om uw theateravond culinair te starten! Ook na afloop van de voorstelling bent u meer dan welkom voor een gezellige na-borrel.

OPENINGSTIJDEN
Maandag16:00 - 01:00
Dinsdag16:00 - 01:00
Woensdag16:00 - 01:00
Donderdag16:00 - 01:00
Vrijdag16:00 - 03:00
Zaterdag16:00 - 03:00
Zondag16:00 - 01:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 30,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerHuiselijk & Modern

Café de Koe heeft een fijne uitgebreide menukaart met prachtige gerechten. Heeft u na het diner nog een voorstelling of moet u voor een bepaalde tijd weg? Vermeld dat bij de reservering, zodat hier rekening mee kan worden gehouden. Komt u binnenkort dineren bij Café de Koe en genieten van de lekkerste dranken en spijzen?

PRIJZEN MENU
Voorgerechtenvanaf € 3,00
Hoofdgerechtenvanaf € 15,50
Nagerechtenvanaf € 2,50

Café de Koe is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Het restaurant is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN AMSTERDAM

U kunt voor de deur parkeren, maar u kunt ook gebruik maken van het Artis parkeerterrein aan de overkant. Op dit grote parkeerterrein is altijd wel een plekje te vinden!

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Amsterdam Centraal Station neemt u de bus. De halte waar u uit kunt stappen is; Bus-/Tramhalte Marnixplein, Amsterdam. U loopt vanaf de tramhalte binnen vijf minuten naar de ingang van Café de Koe gelegen aan de Marnixstraat 381, Amsterdam.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Amsterdam kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 020 - 777 77 77.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Koninklijk Theater Carré

DeLaMar Theater

Bellevue

Stadsschouwburg Amsterdam

Theater de Meervaart

Theater Amsterdam

De Kleine Komedie

RAI Theater

Concertgebouw

AFAS Live

Nationale Opera & Ballet

Frascati

Compagnietheater

De Balie

De Balie

De Balie

De Balie