Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Amsterdam / Amstelhoeck

Contact

Amstelhoeck

Amstel 1
1011 PN Amsterdam

Restaurant / Internationaal / € 30

Informatie

Met een prachtige locatie aan de Amstel, gelegen naast de Stopera te Amsterdam, is Grand Cafe Amstelhoeck de perfecte plek voor een heerlijk diner, lekkere lunch of natuurlijk gezellig voor een borrel! Met een mooi uitzicht vanaf het terras kunt u hier genieten van verschillende hapjes in een ontspannen en moderne sfeer. Kortom: een perfect uitstek voor een dagje uit in Amsterdam.

Amstelhoeck is ingesteld op de voorstelling in het Nationale Opera en Ballet gebouw, gaat u een bezoek brengen aan het Nationale Opera en Ballet gebouw geeft u dit dan graag aan in de reservering.

OPENINGSTIJDEN
Maandag09:00 - 23:00
Dinsdag09:00 - 23:00
Woensdag09:00 - 23:00
Donderdag09:00 - 23:00
Vrijdag09:00 - 23:00
Zaterdag10:00 - 23:00
Zondag10:00 - 23:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 30,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerModern & Informeel

De menukaart van Amstelhoeck is zeer divers. Zowel vleeseters als viseters en vegetariërs hebben voldoende keuzemogelijkheden. In de menukaart vindt u onder andere biefstuk, sliptong, carpaccio en verschillende salades terug.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtenvanaf € 6,50
Hoofdgerechtenvanaf € 17,50
Bijgerechtvanaf € 4,00
Maaltijdsaladesvanaf € 14,00
Platesvanaf € 17,50
Dessertsvanaf € 7,00

Amstelhoeck is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Vanaf de Nationale Opera en Ballet gebouw is Amstelhoeck binnendoor bereikbaar.

PARKEREN IN AMSTERDAM

In het centrum van Amsterdam kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Amsterdam Centraal Station neemt u de metro. U kunt met meerdere metro's naar Metrostation Waterlooplein, Amsterdam. Bij deze halte moet u uitstappen. Vanaf daar loopt u in 6 minuten naar de ingang van Amstelhoeck.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Amsterdam kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 020 - 777 77 77.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Koninklijk Theater Carré

DeLaMar Theater

Bellevue

Stadsschouwburg Amsterdam

Theater de Meervaart

Theater Amsterdam

De Kleine Komedie

RAI Theater

Concertgebouw

AFAS Live

Nationale Opera & Ballet

Frascati

Compagnietheater

De Balie

De Balie

De Balie

De Balie