Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Amsterdam / Al Bàcaro

Contact

Al Bàcaro

Vijzelstraat 97
1017 HH Amsterdam

Restaurant / Italiaans / € 25

Informatie

Al Bàcaro is een restaurant geïnspireerd op de traditie van de Italiaanse keuken, met als belangrijkste punt, het gebruik van weinig, maar verfijnde ingrediënten wat de originele smaak van de producten volledig tot zijn recht laat komen. De smaak en de kwaliteit van de gerechten, met de combinatie van een gastvrije en feestelijke sfeer is perfect voor een avondje uit.

RESERVEREN
Wilt u reserverenBel 020-3300673 of zoek online naar Al Bacaro
OPENINGSTIJDEN
Maandag en ZondagGESLOTEN
Dinsdag t/m Zaterdag17:30 - 22:30
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 25,00
BetalingContant, Pin,Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
KinderenKindvriendelijk
SfeerGezellig, Open & Informeel

Al Bàcaro is een van de vele restaurants in Amsterdam.

Al Bàcaro maakt gebruik van het ritme van de seizoenen, zij gebruiken dan ook dierlijke en plantaardige seizoensproducten. Het menu wordt elk seizoen aangepast afhankelijk van de beschikbare producten en aangevuld met “Dagspecialiteiten”, bereidt met verste ingrediënten. Op het menu ziet u alleen de woorden "Vis van de Dag", omdat de keuze voor de visgerechten afhangt van de dagelijks vangst. De vleesvoorkeur gaat uit naar vlees afkomstig van dieren die vrij buiten de wei hebben kunnen scharrelen.

PRIJZEN MENU
- Antipasti/ Voorgerechtenvanaf € 8,50
- Primi/ Tussengerechtvanaf € 13,50
- Secondi/ Hoofdgerecht€ 19,50
- Dolci/ Nagerecht€ 7,00

Al Bàcaro is gelegen in het centrum van Amsterdam. Het restaurant is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN AMSTERDAM

In het centrum van Amsterdam kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Amsterdam Centraal Station neemt u de tram richting Osdorp de Aker. De halte waar u uit kunt stappen is tramhalte Koningsplein. Vanaf de halte loopt u in 7 minuten naar de ingang van Al Bàcaro.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Amsterdam kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 020 - 777 77 77.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Koninklijk Theater Carré

DeLaMar Theater

Bellevue

Stadsschouwburg Amsterdam

Theater de Meervaart

Theater Amsterdam

De Kleine Komedie

RAI Theater

Concertgebouw

AFAS Live

Nationale Opera & Ballet

Frascati

Compagnietheater

De Balie

De Balie

De Balie

De Balie