Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Amsterdam / A Tavola

Contact

A Tavola

Kadijksplein 9
1018 AC Amsterdam

Restaurant / Italiaans / € 30

Informatie

Restaurant A Tavola is een Italiaans restaurant in hartje Amsterdam. U kunt de smaakvolle en bekende gerechten van Italiaanse keuken proeven. Waan u bij A Tavola echt in de Italiaanse sferen. Door de centrale ligging is A Tavola de perfecte uitvalsbasis voorafgaand aan uw theaterbezoek. Komt u binnenkort gezellig langs?

OPENINGSTIJDEN
Maandag17:30 - 22:30
Dinsdag17:30 - 22:30
Woensdag17:30 - 22:30
Donderdag17:30 - 22:30
Vrijdag17:30 - 22:30
Zaterdag17:30 - 22:30
Zondag17:30 - 22:30
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 30,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Italiaans

Bij restaurant A Tavola kunt u genieten van simpele en traditionele gerechten. Er wordt veel gewerkt met echte Italiaanse streekproducten waardoor de gerechten de perfect authentieke Italiaanse smaak hebben. De traditionele smaak proeft u echt terug in de gerechten. Bent u gek op Italiaans dineren? Dan is A Tavola de perfecte plek voor een diner!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtenvanaf € 7,00
Tussengerechtenvanaf € 14,00
Hoofdgerechtenvanaf € 21,00
Nagerechtenvanaf € 8,50

A Tavola is gelegen in het centrum van Amsterdam. Het restaurant is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN AMSTERDAM

In het centrum van Amsterdam kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Amsterdam Centraal Station neemt u de bus. De halte waar u uit kunt stappen is; Bushalte Kadijksplein, Amsterdam. U loopt vanaf de tramhalte binnen één minuut naar de ingang van A Tavola gelegen aan de Kadijksplein 9, Amsterdam.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Amsterdam kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl.

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 020 - 777 77 77.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Koninklijk Theater Carré

DeLaMar Theater

Bellevue

Stadsschouwburg Amsterdam

Theater de Meervaart

Theater Amsterdam

De Kleine Komedie

RAI Theater

Concertgebouw

AFAS Live

Nationale Opera & Ballet

Frascati

Compagnietheater

De Balie

De Balie

De Balie

De Balie