Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Almelo / Capri

Contact

Capri

Kerkstraat 13
7607 BS Almelo

Restaurant / Italiaans / € 15

Informatie

Pizzeria ristorante Capri in Almelo bestaat al meer dan 25 jaar en werkt volgens haar eigen unieke formule. De geheel eigen wijze van bereiden gaf vele gasten al een smaaksensatie.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zaterdag17:00 - 23:00
Zondag15:00 - 23:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €15,00
BetalingPin, Visa, MasterCard, Amex
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Capri is een van de vele restaurants in Almelo.

Bij Pizzeria Ristorante Capri kunt u naast van pizza's volgens de eigen formule ook genieten van vis- en vleesgerechten.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €3,50
Hoofdgerechtvanaf €7,00
Nagerechtvanaf €6,00

Capri ligt in het centrum van Almelo en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN ALMELO

In het centrum van Almelo kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Almelo brengen de bussen u in een paar minuten naar het centrum van Almelo. De halte waar u uit kunt stappen is; Centrumplein. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Capri.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Almelo kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 0546 85 30 30.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Theaterhotel Almelo