Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Alkmaar / Wolf Hotel Kitchen & Bar

Contact

Wolf Hotel Kitchen & Bar

Mient 3
1811 NB Alkmaar

Restaurant / Internationaal / € 23

Informatie

Wolf Hotel Kitchen & Bar, nu restaurant én hotel, heeft een prachtige nieuwe locatie aan de Mient, midden in het centrum van Alkmaar. Beneden in het gezellige, modern ingerichte restaurant kunt u als vanouds heerlijk eten en hebben ze een terras aan de gracht waar u, nippend aan uw drankje, uitzicht heeft op het mooie Waagplein.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zondag08:30 - 01:00
PRIJS & BETALING
Hoofdgerechtgemiddeld €22,50
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Modern

Wolf Hotel Kitchen & Bar is een van de vele restaurants in Alkmaar.

De keuken staat onder leiding van chef-kok Chris Slijboom en de gerechten die hij samen met zijn crew bereidt, zijn een lust voor het oog en de tong. Samen met het mooi samengestelde wijnassortiment maakt dit van MIJ een laagdrempelig en prettig geprijsd restaurant en lounge.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €5,00
Hoofdgerechtvanaf €21,50
Nagerechtvanaf €8,00

Wolf Hotel Kitchen & Bar ligt in het centrum van Alkmaar en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN ALKMAAR parkerenindestad.nl/alkmaar

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Alkmaar Station brengen de bussen u in enkele minuten naar het centrum van Alkmaar. De halte waar u uit kunt stappen is; Laat. Vanaf de halte loopt u in vijf minuten naar de ingang van Wolf Hotel Kitchen & Bar.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Alkmaar kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het Station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: taxi-072.nl Direct een taxi bellen: 072 211 01 01

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

TAQA Theater De Vest

Theater De Fier Kroon