Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Alkmaar / Fabers

Contact

Fabers

Doelenveld 3
1811 KX Alkmaar

Restaurant / Internationaal / € 25

Informatie

Fabers betekent vakmensen, maar ook: heerlijk genieten van dagverse producten, gecomplementeerd met mooie wijnen. Bij Fabers neemt de chef-kok u mee op een culinaire reis in een prettige ambiance. Fabers is gevestigd in het eeuwenoude Schuttersgilde, dat al zeker de moeite waard is eens aan de binnenkant te bekijken.

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag t/m Donderdag17:00 tot 22:00
Vrijdag t/m Zondag11:30 tot 22:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €25,00
BetalingPin, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerRomantisch & Informeel

Fabers is een van de vele restaurants in Alkmaar.

De gerechten spreken niet alleen de smaak aan, aan de opmaak van onze borden wordt veel zorg besteed. Geheel passend bij het pand, waarin klassieke stijl en een moderne inrichting hand in hand gaan, bieden zij zowel echte klassiekers als tournedos, als spannendere keuzes die u vindt in het wisselende verrassingsmenu!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf €10,50
Hoofdgerechtvanaf €19,00

Fabers ligt in het centrum van Alkmaar en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN ALKMAAR parkerenindestad.nl/alkmaar

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Alkmaar Station brengen de bussen u in enkele minuten naar het centrum van Alkmaar. De halte waar u uit kunt stappen is; Kanaalkade. Vanaf de halte loopt u in enkele minuten naar de ingang van Fabers.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Alkmaar kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het Station. U kunt ook vragen of het restaurant voor u een taxi wil bellen. Voor informatie en reserveren: taxi-072.nl Direct een taxi bellen: 072 211 01 01

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

TAQA Theater De Vest

Theater De Fier Kroon