Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / PRISCILLA, QUEEN OF THE DESERT
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

PRISCILLA, QUEEN OF THE DESERT

divers

In november 2015 komt ‘the best night out ever’ naar Nederland! Voor een periode van slechts twee weken is de originele Engelstalige cast van Priscilla, Queen of the Desert - the musical exclusief te zien in Carré. Het publiek kan dus slechts eenmalig genieten van West-End kwaliteit in Nederland.

PRISCILLA, Queen of the Desert is een hartverwarmend, opbeurend avontuur van drie vrienden die met een oude bus (ze noemen de bus Priscilla) op zoek gaan naar liefde en vriendschap en uiteindelijk meer vinden dan ze ooit had kunnen dromen.

PRISCILLA is een met dans en disco tunes gevulde musical met disco klassiekers zoals ‘It’s raining men’, ‘I will survive’, ‘Girls just wanna have fun’ en weet met haar ongelooflijk fantasierijke en over-the-top kostuums, make-up en dansnummers je non-stop vast te houden en energie te geven. Naast het showbizz spektakel brengt de musical ook een diep, zelfs ontroerend verhaal over het belang van vriendschap en familie. PRISCILLA is dé hit musical van dit decennium met een breed scala aan emoties.

Met een duizelingwekkend aanbod van meer dan 500 bekroonde kostuums, 200 buitengewone jurken en een hitparade van disco klassiekers, is deze uiterst frisse en grappige musical letterlijk een reis naar het hart van FABULOUS!

PRISCILLA, Queen of the Desert wordt gepresenteerd door Van Lambaart Entertainment & RTL Live Entertainment i.s.m. Koninklijk Theater Carré en is een productie van David Ian Productions, The Ambassador Theatre Group in association with Nullarbor Productions & MGM On Stage.

Queen Seats: bij deze rang ontvang u één programmaboek en één cd. Beiden zijn op de dag van uw bezoek af te halen bij de informatiebalie.