Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Oudejaarsconference
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

(Op basis van 1 recensie)

Oudejaarsconference

Claudia de Breij

Multitalent Claudia de Breij blikt terug op het jaar met haar eigen conference vol verhalen, anekdotes en gevoelige liedjes.

Claudia de Breij zorgt al jaren voor uitverkochte zalen. Ze was al actief als radio-dj en schrijfster, maar toen haar nummer ‘Mag ik dan bij jou’ bovenaan de hitlijsten piekte kon écht niemand meer om haar heen. En nu is ze terug in het theater!

Na het grote succes van haar voorgaande shows heeft Claudia de Breij de eer om live de oudejaarsconference te verzorgen voor de VARA op NPO1. Met voorgangers als Theo Maassen, Herman Finkers en Youp van ’t Hek is zij de eerste vrouwelijke cabaretier die de jaarafsluiting op zich neemt. Naast haar live-uitzending op oudejaarsavond, tourt ze vooraf met haar voorstelling langs de theaters.
Recensies

Marli de jong
01-01-2017 16:48

/

Ik ben nog NOOIT in de pen geklommen om iemand te complimenteren met een show. Maar dit optreden van Claudia was zo overweldigend fantastisch !! Hartelijk dank voor de zeer positieve noot over vaderland en de vrijheid die vrouwen hier hebben, ik ga 2017 met een goed gevoel in.
Ben weer helemaal blij en realistisch over waar ook mijn wiegje stond !!!
Hartelijk dank Claudia !!!