Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Operatie Geslaagd
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

(Op basis van 8 recensies)

Operatie Geslaagd

Erik Krikke e.a.

Erik Krikke vertelt in deze muzikale voorstelling over zijn ervaringen in Afghanistan als operatie-assistent in een NAVO-hospitaal. Maar pas na zijn uitzending begon de oorlog voor hem: hij had een posttraumatische stressstoornis. Hij knokte, met hulp van zijn familie, vrienden en Defensie, en staat nu weer middel in het leven.

Operatie Geslaagd is een muzikale tijdreis met eigen nummers en indrukwekkende verhalen.

Recensies

Cindy Vos
30-10-2018 10:11

Theater De Lievekamp / Oss

Ik vond de voorstelling geweldig, het verhaal was zeer herkenbaar op bepaalde punten voor mij als vrouw van een ex militair en het raakte me dan ook enorm. De manier hoe het verhaal verteld werd in combinatie met de muziek sprak me erg aan en gaf het een goed gevoel

Ad Breukers
29-10-2018 14:32

Theater De Lievekamp / Oss

Zeer herkenbaar als PTSS-er. Goh wat bracht je het goed. Denk.dat iedereen die dit heeft gezien meer inzicht heeft op PTSS. Voor de PTSS-er zelf steun en erkenning. De rode draad ik praat er niet over want daar ben ik goed in werd op t laatst gelukkig op een mooi moment doorbroken. Praat erover en je wordt gehoord. Dank je Erik!!👍👍en 7 bridges. Super gedaan👍👍

Corina Geurts
29-10-2018 14:30

Theater De Lievekamp / Oss

Zeer indrukwekkend, zeker als je partner Ptss heeft. Door de herkenning emotioneel, maar door Erik en de band op een mooie manier neer gezet met een goed verhaal en leuke muziek. Had het niet willen missen! Complimenten voor de mannen.

Joyce XXX
29-10-2018 07:37

Theater De Lievekamp / Oss

Een voorstelling die je gezien moet hebben! Niet alleen als (ex)militair of familielid maar juist ook als buitenstaander. Je deelt en ervaart een beleving die uniek is die inzicht geeft/kan geven in het ontstaan van zoiets heftigs ( dat overigens losstaat van militairen). Als je van dichtbij betrokken bent bij een persoon die vecht tegen PTSS is de voorstelling heftig, emotioneel, herkenbaar maar zeker ook leerzaam en mooi. De voorstelling maakt dat je dichterbij de innerlijke strijd van die persoon kunt komen en dat is zwaar maar evenzo een kostbaar geschenk.

Erik bedankt voor het delen van jouw beleving!
Bas bedankt dat jij er was zodat wij deze beleving hebben kunnen delen!
7even Bridges bedankt voor de mooie muziek, het raakt!

Marietje de Bijl
29-10-2018 05:22

Theater De Lievekamp / Oss

Zeer in druk wekkend het heeft mij echt geraakt

Natasha Kersten
28-10-2018 23:19

Theater De Lievekamp / Oss

Pfff waar moet ik beginnen. Iedereen zou de voorstelling moeten zien. Het stigma doorbreken. Het is een levensverhaal over trauma, angst, letterlijk vastlopen in je leven. En hoe hard jezelf moet knokken om er boven op te komen.
Laat je stem horen zodat anderen jou kunnen horen en zien.
Het laat zien wat vriendschap doet en hoe belangrijk het is om een vriend te hebben en een vriend te zijn om op elkaar te passen.
De muziek is in 1 woord fantastisch

Anthony Berges
28-10-2018 23:00

Theater De Lievekamp / Oss

Ontroerend goed!!

Jos Vollebergh
28-10-2018 22:46

Theater De Lievekamp / Oss

Heel indrukwekkend verhaal, overtuigend verteld met goede muzikale omlijsting. Erik heeft geen theater- of zangachtergrond maar overstijgt zichzelf door dit zo te brengen en daarbij te durven zingen.
Wij waren zeer onder de indruk, ook de kinderen (22, 18, 16).