Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / NJO Verrassingsconcert
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

NJO Verrassingsconcert

Nationaal Jeugd Orkest

Laat u verrassen met bijzondere concerten!

In deze reeks verrassende en verfrissende concerten maakt u kennis met een steeds wisselende selectie van getalenteerde spelers van het NJO (Nationaal Jeugd Orkest). Wie komt optreden wordt niet prijsgegeven tot u in de zaal zit; een échte verrassing dus! Uiteraard kunt u er van uit gaan dat het getalenteerde jonge musici zijn. De jonge talenten bereiden zich onder begeleiding van het NJO voor op de beroepspraktijk. Het NJO geeft de musici de gelegenheid om ervaring op te doen op het hoogste niveau, en in verschillende vormen van samenspel.

De beste dirigenten en solisten werken samen met het NJO. Elk concert is een opvallende selectie van de mooiste werken uit de moderne en klassieke muziek. Elke concert uit deze reeks van zondagochtendconcerten zijn dan ook een verrassing, en een beleving op zich.

Het NJO verrassingsconcert bevat altijd toegankelijk werk, en is daarom geschikt voor een breed publiek. Of u nu klassieke muziekkenner- en fan bent, of (nog) niet, een NJO verrassingsconcert is geschikt voor elke liefhebber van muziek, voor jong en oud.

Geniet van nog veel meer klassieke muziek. Kijk snel in onze theateragenda.

Speeldata

zondag 20.10.2019 Bestel

Theater Orpheus / 16.00 uur / Apeldoorn / € 18,50

zondag 10.11.2019 Bestel

Theater Orpheus / 16.00 uur / Apeldoorn / € 18,50

zondag 15.12.2019 Bestel

Theater Orpheus / 16.00 uur / Apeldoorn / € 18,50

zondag 16.02.2020 Bestel

Theater Orpheus / 16.00 uur / Apeldoorn / € 18,50