Muziek, Toneel, Voorstellingen

Zomerspektakel Mammoet maakt cast bekend

De cast van het nieuwe openluchtspektakel Mammoet is bekend. Deze voorstelling zal vanaf 16 juli tijdens de zomer dertig voorstellingen spelen in Buinerveld in Drenthe. De verwachtingen zijn hooggespannen, want het stuk komt van de makers van Het Pauperparadijs. Wederom is het script en de regie voor Tom de Ket.

De twee belangrijkste hoofdrollen waren al bekend; deze zullen gespeeld worden door Paul Kooij en Gusta Geleijnse. Inmiddels is nu ook bekend dat Myrthe Burger, Johanna Hagen, Krisjan Schellingerhout en Tobias Nierop de overige hoofdrollen zullen vervullen. We weten verder nog niet veel over de rolverdeling, maar waarschijnlijk kunnen we weer een grote groep spelers verwachten die actief bij de voorstelling betrokken zijn.

Mammoet wordt een muziektheater-voorstelling midden in de natuur, dat wordt gespeeld bij zonsondergang. Aan de hand van spiritueel leider Anwar (Paul Kooij) en zijn vrouw Freya (Gusta Geleijnse) worden de bezoekers onderdeel van de Heilige Mammoetjacht. Het is een verhaal over moed en opoffering en grote idealen.

Een paar jaar geleden vertelde Tom de Ket al in geuren en kleuren over het project. Kijk hier het fragment uit BNR Nieuwsradio terug uit 2017.

Ben je op zoek naar een andere toneelvoorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater