Artiesten, Cabaret

Youp van 't Hek onwel tijdens optreden

Cabaretier Youp van 't Hek is vrijdagavond onwel geworden tijdens zijn optreden in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. De voorstelling werd meteen afgelast. De cabaretier werd per ambulance naar het Erasmus MC ziekenhuis gebracht. Gelukkig mocht hij die een dag later alweer verlaten. De shows van dit weekend zijn echter afgelast en het is nog onbekend wat er met de komende shows zal gebeuren.

Het Algemeen Dagblad schrijft dat Youp volgens enkele aanwezigen in de zaal op vrijdag net een half uur bezig was toen het mis ging. De cabaretier kwam opeens moeilijk uit zijn woorden tijdens de voorstelling Met de kennis van nu. Hij probeerde nog enkele minuten verder te spelen, maar zei daarna tegen het publiek dat hij de show moest onderbreken. Daarna liep hij van het podium af. Even later werd duidelijk dat hij de show niet kon afmaken.

Youp van 't Hek snel weer thuis

Zaterdag bleek dat Youp per ambulance naar Erasmus MC in Rotterdam is gebracht. Daar mocht hij een dag later gelukkig weer weg. Zijn manager liet aan persdienst BuzzE weten dat het redelijk met hem gaat. Het is voorlopig nog onduidelijk wat er precies aan de hand is. Waarschijnlijk wordt er in de komende dagen meer bekend.

Youp van 't Hek was wel goed aanspreekbaar, aldus het management. Hij stuurde ook een tweet met daarin veel lof voor het ziekenhuispersoneel.

De vraag is nu wat er met de komende voorstellingen gaat gebeuren. Luxor Theater laat weten dat daar later vandaag meer informatie over komt.

Kaarten voor Youp van 't Hek? Lees dit:

-- UPDATE --

-- EINDE UPDATE --

Heb je kaartjes voor de shows van Youp van 't Hek de aankomende week? Dan kun je deze website van Luxor in de gaten houden. Daar verschijnt de informatie over het wel of niet doorgaan van de komende voorstellingen. Ook dit nieuwsbericht zullen we bijwerken zodra het nieuws beschikbaar is.

Ben je op zoek naar een andere cabaret-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Lees meer over

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater