Musical, Voorstellingen

Win 9 kaarten voor musical Soldaat van Oranje

De musical Soldaat van Oranje bestaat 30 oktober negen jaar. Omdat we dit jaar ook 75 jaar vrijheid vieren, organiseert de musical een win-actie. Je maakt daarbij kans op maar liefst 9 kaarten voor de jubileumvoorstelling.

Hoe je kans maakt op de kaarten? Neem een filmpje op van 9 seconden en vertel wat vrijheid voor jou betekent. De makers van Soldaat van Oranje gingen je al voor. In een filmpje vertellen huidige en voormalige acteurs uit de musical wat vrijheid voor hen betekent.

Stilstaan

Over de win-actie vertelt producent Fred Boot: "We willen op een bijzondere manier stilstaan bij het feit dat Nederland 75 jaar vrijheid viert. En dat Soldaat van Oranje - De Musical al negen jaar de herinnering levend houdt en de geschiedenis doorvertelt is voor ons ook een moment daar juist nu bij stil te staan." Hij erkent dat in 9 seconden vertellen wat vrijheid betekent niet gemakkelijk is. "Maar het dwingt je ook na te denken om in een korte, krachtige formulering uit te drukken waarom vrijheid niet vanzelfsprekend is."

Kijk voor meer informatie op soldaatvanoranje.nl/9jaar

Ga je liever naar een andere musical? Kijk dan in onze agenda.

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater