Musical, Voorstellingen

Willemijn Verkaik in musical Aida in Concert

Stage Entertainment komt met een nieuwe openluchtmusical: Aida in Concert. Het beroemde stuk volgt hiermee het succesvolle Elisabeth in Concert op.

Aida in Concert speelt slechts zes keer, en wel van 20 tot en met 30 juni. Het concert vindt plaats op het festivalterrein van het Autotron in 's-Hertogenbosch. De avond zal net als zijn voorganger een festivalsfeer ademen op en rondom het terrein.

De cast bestaat uit musicalsterren en een 14-koppig orkest verzorgt de muziek. Twee van de hoofdrollen zijn al bekend. Dit zijn Willemijn Verkaik en Freek Bartels .

Comeback

Voor Verkaik betekent dit een comeback naar Nederland. Want ze speelde de afgelopen jaren vooral in het buitenland. Zo stond ze in Duitsland in de musical Ghost. En als de groene heks Elphaba in Wicked trad ze op in Londen op West End en op Broadway in New York. Op dit moment is ze te zien in de musical Bat out of Hell in Duitsland.

Dinsdag zat ze aan tafel bij Tijd voor Max en vertelde onder andere over Aida. Klik op de afbeelding voor de video. Het fragment start om 3.53.

Tragisch liefdesverhaal

Aida is een tragisch liefdesverhaal in het Egypte van de farao's, wanneer het land in oorlog is met buurland Nubië. De Egyptische legerkapitein Radames en Aida, de dochter van de koning van Nubië, worden verliefd op elkaar. Maar de liefde lijkt onmogelijk. Radames is al verloofd. En Aida weet dat haar liefde als verraad aan haar eigen volk wordt gezien.


Kijk voor meer musicals in onze theateragenda.
Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater