Artiesten

Waylon vader geworden van dochter Teddy

Zanger Waylon is opnieuw vader geworden. Dat heeft de 38-jarige zanger laten weten via Instagram. Zaterdag beviel zijn vriendin Bibi Breijman van een prachtige dochter: Teddy. Moeder en kind maken het zichtbaar goed in het bericht dat Waylon via sociale media deelde. De zanger was er zelf ook helemaal lyrisch van: "We zijn samen nu en dat is wat telt. Ik heb veel meer dan ik ooit had kunnen dromen maar dat mogen ze me allemaal afnemen. Dit is mijn geluk, Ik ben hun en zij zijn mij. Ik ga me uit m'n naad genieten!"

In het bericht dat hij op zijn Instagram plaatste, bedankt hij ook de hulp van de medewerkers van het Bronovo ziekenhuis in Den Haag. Verder is er niet zo heel veel informatie bekend. Dat wil het gezin graag zo houden: "Wij zijn de aankomende periode moeilijk te bereiken en vragen uw respect (media)," aldus de befaamde country-zanger. "Laat ons van dit geluk genieten..."

Waylon kan geluk niet op

Genieten gaat Waylon aardig af, want van geluk citeert hij een versje van Harrie Jekkers. Ook verklaart hij openlijk de liefde aan zijn vriendin Bibi. Bovendien zegt de trotse vader dat Teddy zich geen betere grote broer kan wensen dan zoon Dylan.

Dit bericht bekijken op Instagram

Het Lied van de Ooievaar Ratata ! Retteketet ! Welkom kleine nieuwe, je bent er nog maar net. Retteketet !  Ratatata ! Het leven gaat beginnen loop je neus maar achterna. Er wordt van je gehouden, daar kan je van op aan. En er is niemand kwaad op jou, want tja...je hebt nog niks gedaan. Ratata ! Retteketet ! Welkom kleine nieuwe je bent er nog maar net. En ik heb maar 1 advies dus kleine nieuwe opgelet: Da’s Ratata en Retteketet ! ‪Harrie Jekkers ‬ Onze liefde heeft zich vermenigvuldigd op 24-11-2018 met de geboorte van onze dochter Teddy Bijkerk. Wij zijn de aankomende periode moeilijk te bereiken en vragen uw respect (media) Laat ons van dit geluk genieten... Aan alle lieve mensen van het Bronovo ziekenhuis Den Haag, in het bijzonder Nicole, voor hun kunde en liefde! Het was magisch✨ @bibibreijman Jij bent magie! Ik hou van jou @dylanjonguh Jij bent de liefste grote broer die ze zich kan wensen. We zijn samen nu en dat is wat telt. Ik heb veel meer dan ik ooit had kunnen dromen maar dat mogen ze me allemaal afnemen. Dit is mijn geluk, Ik ben hun en zij zijn mij. Ik ga me uit m’n naad genieten! #TLC #TeddyLovesCompany

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Trofee van het songfestival

In mei werd bekend dat Waylon opnieuw vader zou worden. Daarmee kon de halve finale van het Eurovisie Songfestival al haast niet meer stuk. "Whoever brings home the trophy, this one's the greatest of them all" Hoewel hij het festival niet wist te winnen, kon dat hem uiteindelijk weinig schelen.

Ben je op zoek naar een concert? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater