Artiesten

Waylon neemt zes dagen oude baby mee naar Ahoy-concerten!

Zijn vriendin Bibi is nog maar nét bevallen, maar vanavond en morgen neemt Waylon haar en de kleine Teddy al mee naar zijn Waylon Live in Concert shows in Ahoy!

Vorig weekend werd hun dochtertje geboren, en Waylon (38) kijkt terug op een prachtige week. "Teddy biedt ons een rijkdom waar we alleen maar van konden dromen. De bevalling is goed gegaan, zonder complicaties. Eigenlijk zoals je zou willen dat het zou gaan. We zijn nu een weekje een gezin en we hebben veel met elkaar geknuffeld." Het had niet veel gescheeld of Waylon was tijdens een Top-1000 concert naar de verloskamer geroepen. "Gelukkig kwam de baby een weekje vroeger, zodat ik daar in de aanloop naar de Ahoy-concerten totaal geen stress over had. Een baby kun je niet plannen en deze Top 1000-concerten had ik al een jaar geleden aangekondigd. We zeiden tegen elkaar: we zien wel wat het wordt. Als het zo is, is het zo."

Veronica's Top 1000 Allertijden covers in Top 1000-show

Waylon is apetrots op zijn gezinnetje en wil niets liever dan deze concerten samen met hen beleven. Het zal de kersverse moeder en hun dochtertje aan niets ontbreken in Ahoy Rotterdam: "Alles is geregeld, ze krijgen een mooie ruimte backstage," aldus de zanger. Waylon is in de zevende hemel met zijn prille gezinsgeluk. Uit een vorige relatie heeft hij zijn zestienjarige zoon Dylan, maar vanwege Waylons drugsverslaving heeft hij vele jaren geen contact gehad met hem. Dat is helemaal goed gekomen, maar deze keer wil hij het totaal anders aanpakken. "Dit was mijn grote wens, onze grote wens. Ik wilde dit een aantal jaren. Bibi (27) en Teddy zijn mijn basis. Dit is alles waar ik van gedroomd heb. Mensen vragen me weleens naar mijn ambities. Ja, grote concerten geven en wereldberoemd worden. Maar om een kindje op te voeden, moet ik nu een ander talent aanboren. Wie ben je en wat heb je te geven aan iemand? Die verantwoordelijkheid gaan we samen aan."

De shows Waylon Live in Concert - Top 1000 Allertijden vinden plaats op 30 november en 1 december in Ahoy Rotterdam.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater