Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Waylon met krumpende dansers de halve finale in
07-05-2018

Waylon met krumpende dansers de halve finale in

Met nog maar enkele uren te gaan stijgt de Eurovisie Songfestivalkoorts in hoog tempo. Afgelopen weekend had Waylon zijn tweede repetitie in de Attice Arena, waar het evenement wordt gehouden. Waylon speelt definitief niet met live muzikanten, maar tóch met een opvallende groep hiphop-dansers die 'krumpen' op zijn stevige country-geluid.

Acrobatische sprongen en energieke mime zullen nu Outlaw in Em gaan omlijsten. Daar was niet iedereen fan van, wat vervolgens weer een klein media-relletje opleverde. Hieronder zie je de opnames van Waylon's tweede repetitie die het Eurovisie Songfestival heeft vrijgegeven:Dinsdag is eerste halve finale van het Songfestival. Aanstaande donderdag, in de tweede halve finale, zal Waylon optreden. Hij hoopt namelijk het songfestival te kunnen winnen. Hij heeft een videoclip gelanceerd en is al een tijdje in Lissabon om zijn nummer te promoten. Hard nodig, want Waylon kan stevige concurrentie verwachten. De bookmakers plaatsen hem momenteel op de 23e plek, al haalt hij waarschijnlijk wel de finale.

Wil je Waylon in het echt zien? Zijn voorstelling The World Can Wait staat in september nog in het theater. Check onze Theateragenda voor het volledige aanbod.

Foto: Andres PuttingGerelateerd nieuws