Artiesten, Cabaret, Voorstellingen

Waardenberg en De Jong maken na 20 jaar weer een nieuwe show!

Martin van Waardenberg (63) en Wilfried de Jong (61) keren terug als het cabaretduo Waardenberg en De Jong! Na ruim twintig jaar maken ze weer samen een nieuwe voorstelling, die vanaf januari 2020 te zien zal zijn in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Dat is erg goed nieuws voor de liefhebbers van het cabaret. Waardenberg en De Jong werden namelijk juist bekend als cabaretduo en maakten tijdloze slapstick-achtige sketches waarbij vaak acrobatiek aan te pas kwam. Dat zal de heren nu iets minder goed af gaan, dus het is weer spannend wat ze zullen gaan maken. 'Na de jubileumvoorstelling die de heren met de dames van Toren C maakten voor het jarige Luxor, is dit een nieuw hoogtepunt in de programmering van ons theater', vertelt een trotse Luxor-directeur Marc van Kaam aan Nu.nl. Het is voor hem een erg grote eer dat zij een exclusief programma maken voor het nieuwe Luxor.

De laatste voorstelling van de heren samen was Bandkaai in 1996. Ze stopten officieel als duo en 1999 en traden daarna alleen maar sporadisch samen op. Wilfried de Jong ging tv-programma's maken voor de publieke omroep. Martin Waardenberg werd een bekende acteur en kreeg de rol van Buurman Baasje in Sesamstraat.

De kaarten voor de nieuwe show zijn inmiddels al te koop via de website van Luxor.

Ben je op zoek naar een cabaret-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater