Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Volledige Addams Family bekend
22-01-2018

Volledige Addams Family bekend

Tony Neef, Marjolein Teepen, Martijn Vogel, Irene Kuiper en Raymond Paardekooper sluiten zich aan bij de musical The Addams Family die vanaf november 2018 te zien is in de Nederlandse theaters. Dat heeft producent TEC Entertainment bekend gemaakt. Ze zullen te zien zijn naast Johnny Kraaijkamp en Pia Douwes, die Gomez en Morticia Addams spelen. Daarmee is in ieder geval de grappige griezelfamilie voor de musical compleet.

Tony Neef krijgt de rol van oom Fester, de excentrieke broer van Gomez die dol is op hoofdpijn, vissen en explosies. Marjolein Teepen zal dochter Wednesday spelen, het oh zo onschuldige meisje dat met onthoofde poppen speelt en graag haar boertje martelt. Martijn Vogel wordt Pugsley, de zoon die zich graag als gewillig slachtoffer opstelt en zelf miniatuur-guillotines bouwt.

Irene Kuiper speelt oma Eudora, een kruidenheks met magische drankjes die zo oud is dat ze ook de oma van Gomez en Morticia kan zijn. Raymond Paardenkooper zal de dankbare rol van butler Lurch op zich nemen, een trouwe stille zombie die zowel orgel als klavecimbel speelt.

De cast is hiermee overigens nog niet compleet. Wednesday krijgt in het stuk namelijk voor het eerst een vriendje. Dit is een doodnormale jongen genaamd Lucas, wiens ouders ook langs zullen komen. Wie deze brave lieve doodgewone mensen gaan spelen is nog niet bekend.

Volgens de laatste informatie van TEC Entertainment zal The Addams Family te zien zijn in de schouwburg in Hengelo, het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, Theater Orpheus in Apeldoorn, World Forum Theater Den Haag, MartiniPlaza in Groningen, het Chassé Theater in Breda, Parkstad Limburg Theater in Heerlen, Schouwburg Amphion in Doetinchem en het RAI Theater in Amsterdam. De kaartverkoop gaat aanstaande woensdag van start.

Gerelateerd nieuws