Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / VOF de Kunst-zanger terug met 'Suzanne Voorbij'
08-11-2018

VOF de Kunst-zanger terug met 'Suzanne Voorbij'

Zanger Nol Havens, bekend als zanger van VOF de Kunst, maakt een nieuwe voorstelling over zijn wereldhit Suzanne. Dat heeft hij zelf bekend gemaakt. Op 20 januari is de voorstelling Suzanne voorbij te zien in theater De Steenakker in het Limburgse plaatsje Haps.

In de voorstelling vertelt Nol het verhaal van de hit. Hij praat over het succes van de band en wat Suzanne voor hem heeft betekent. Daarbij praat hij ook over de moeilijke periodes van zijn leven, zoals de dood van zijn vader en zijn vrouw. Het publiek mag vragen stellen en Nol zal een aantal nummers spelen, waaronder ook enkele nieuwe nummers.



Eerder vertelde Nol al dat het nummer oorspronkelijk was geschreven als vulling. Het nummer maakte echter een enorme vlucht: niet alleen was het nummer een enorme hit in Nederland, het is ook vele malen gecoverd. Het nummer kun je horen in het Engels, Duits, Italiaans en het Spaans. Ricky Martin zong bijvoorbeeld die laatste versie.



Naast Suzanne Voorbij keert trouwens ook VOF de Kunst terug naar de Nederlandse theaters. Speciaal voor het 35-jarig jubileum organiseert de band een speciale tour.

Ben je op zoek naar een ander concert? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Gerelateerd nieuws