Artiesten

Veldhuis & Kemper: Brei sokken voor daklozen!

Veldhuis & Kemper maken zich grote zorgen over de daklozen. Deze groep in de regio Amsterdam heeft namelijk een groot tekort aan sokken, en dat is met dit koude weer natuurlijk ontoelaatbaar. Het cabaretduo laat het er niet bij zitten, en heeft een sokkenactie opgezet. En dit is een groot succes!

Samen met NH Radio zetten ze de actie op, en sindsdien stromen de sokken binnen: maar liefst 2000 paar hebben ze al verzameld. Presentatrice June Hoogcarspel vertelt enthousiast: "Meerdere bedrijven hebben zich gemeld om te helpen, en we hebben ook slaapzakken, sjaals, jassen en schoenen ontvangen." Vandaag brengt ze hoogstpersoonlijk een deel naar het Leger des Heils in Zaandam en vrijdag gaat het andere deel naar Amsterdam.

Grote behoefte aan sokken onder daklozen

Het idee voor de sokkenactie ontstond toen de woordvoerder van Het Leger des Heils - Jorina van Deursen- liet weten dat dak- en thuislozen vooral behoefte hebben aan sokken tijdens de vorstperiode. Veldhuis (45) & Kemper (48) sloegen daarop de handen ineen met NH Radio en een succesvolle actie was geboren. Luisteraars worden opgeroepen nieuwe, liefst dikke sokken te doneren, en dit mogen natuurlijk ook zelfgebreide zijn!

Gratis cd, dvd of t-shirt van Veldhuis & Kemper

De daklozen zitten er warmpjes bij de komende tijd, maar ook aan de fans van Veldhuis & Kemper wordt gedacht: wie deze week tijdens hun optredens in DeLaMar Theater minimaal drie paar sokken of een slaapzak inbrengt, mag een gesigneerde cd, dvd of een t-shirt van het tweetal mee naar huis nemen.

Voorstellingen in DeLaMar

Veldhuis & Kemper treden deze week op in DeLaMar Amsterdam met hun voorstelling 'Geloof ons nou maar'.

Benieuwd welke cabaretvoorstellingen er spelen in de theaters? Kijk snel in onze voorstellingsagenda!

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater