Artiesten

Trotse Barry Atsma is een 'Happy Daddy Kangaroo'

Barry Atsma is zo trots als een pauw op zijn kleine meisje! Hij loopt dan ook graag rond als een 'happy daddy kangaroo,' zoals hij het zelf omschrijft bij zijn foto. Dochter Bobbi is het daar roerend mee eens en slaapt dan ook heerlijk tegen papa aan in de draagdoek.

In november werden Barry Atsma (1972) en zijn vriendin Noortje Herlaar (1985) ouders van dochter Bobbi. Voor Herlaar is het haar eerste kindje, Atsma heeft ook twee dochters (ZoĆ« en Charley) uit een vorige relatie. Het acteurskoppel kiest ervoor hun kindje uit de schijnwerpers te houden, en deelt alleen kiekjes waarop het gezicht van hun dochter niet duidelijk te zien is.

Toneelgroep Amsterdam

Atsma werkte tussen 2003 en 2013 bij Toneelgroep Amsterdam, waar hij meewerkte aan vele producties als Angels in America, Zomertrilogie, Hedda Gabler, De Russen!, Romeinse tragedies, Antigone-Kreon-Oidipous, Glengarry Glen Ross en Husbands. Ook schreef en speelde hij de solovoorstelling 'Denne'. Na Toneelgroep Amsterdam speelde hij onder meer bij de Paardenkathedraal (Midzomernachtsdroom) en in series op televisie als Gooische Vrouwen, Circus Waltz, Hart tegen hard, Van Gogh; een huis voor Vincent. Ook op het witte doek schittert de acteur, zo had hij een rol in de films Lepel, Morrison krijgt een zusje, De Storm, Zwart Water, Loft, Taped en Quiz. Voor zijn hoofdrol in Komt een vrouw bij dokter kreeg hij de Rembrandt Award en Gouden Kalf voor beste acteur.

Ben je op zoek naar een toneelvoorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater