Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Tony Neef mogelijk kaal voor The Addams Family
23-01-2018

Tony Neef mogelijk kaal voor The Addams Family

Gisteren schreven we al dat de cast voor de musical The Addams Family inmiddels compleet is. Tony Neef gaat daar in de rol spelen van Oom Fester, die bekend staat om zijn kale hoofd. Dit betekent dat Tony zelf ook mogelijk zijn hoofd moet kaalscheren.

Het zal in elk geval niet de eerste keer zijn dat Tony zich kaal scheert voor een musical. "In 2012 moest mijn haar er ook al af toen ik in Annie de rol van de humeurige miljonair Oliver Warbucks speelde," vertelt de acteur in De Telegraaf.

Maar hij zegt ook: "Ik twijfel enorm. De rol van Oom Fester wordt nu eenmaal wereldwijd gespeeld door een meneer met een kale schedel. Daar kan ik moeilijk van afwijken. Maar om nu weer voor maanden haarloos door het leven te gaan...ik weet het nog niet. Misschien dat ik met wat kunstgrepen een soort plastic kap over mijn hoofd schuif. Daarvoor moet ik dan wel anderhalf uur, voor de voorstelling, in de schmink, maar dat is ook een mogelijkheid. Ik kan er nog even over nadenken, want de première is pas in het najaar."

De musicalacteur zal het podium delen met Johnny Kraaijkamp, Pia Douwes, Marjolein Teepen, Martijn Vogel, Irene Kuiper en Raymond Paardekooper. Schrijver en acteur Jon van Eerd is verantwoordelijk voor de vertaling en bewerking van het script.

Foto: Brian op de Dijk

Gerelateerd nieuws