Artiesten

Tineke Schouten vandaag 65 jaar

Tineke Schouten is jarig en wordt vandaag 65 jaar. Hoe ze het viert, is op moment van schrijven onbekend. Maar we hopen dat ze een hele fijne dag heeft.

Schouten bouwde een succesvolle carrière op en maakte meer dan 23 theatershows in 35 jaar. De Utrechtse brak door in 1982 met Lenie uit de Takkestraat.

Tekst gaat verder onder het filmpje

Pensioen

In september 2017 vierde ze het 35-jarig jubileum van haar carrière in het voormalige Jacobi Theater in Utrecht. En Theater.nl was er bij. Ze vertelde ons dat het theater ingaan een goede keuze was. "Ik had een hele mooie carrière. Daar ben ik dankbaar voor."

Ook vertelde de toen nog 63-jarige nog niet te denken aan pensioen: "Ik zie wel waar het schip strandt. ... Voorlopig ben ik dus nog vier jaar bezig. Als ik dan op een fatsoenlijke manier nog even door kan gaan, dan doe ik dat wel."

Highlights

Dit en volgend seizoen staat ze in de theaters met haar show Highlights, een voorstelling met de mooiste en leukste liedjes, sketches en typetjes uit haar carrière in een nieuw jasje. Maar ze speelt ook nieuw materiaal.


Kijk voor meer voorstellingen in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater