Musical, Voorstellingen

Tina Turner de Musical zoekt spelers voor auditie

'Ben jij de Nederlandse Tina Turner? Meld je dan nu aan!' die oproep doet musicalbedrijf Stage Entertainment. Post Casteleijn Casting is namelijk gestart met het verzamelen van de cast voor De Tina Turner Musical, die volgend seizoen te zien zal zijn in Nederland. Acteurs en actrices met een musicalopleiding moeten wel snel zijn. Je kunt je tot en met 12 februari (morgen) aanmelden voor de auditie.

De Tina Turner Musical is een van de laatste grote musicalprojecten van Joop van den Ende. De productie ging vorig jaar in wereldpremière in het Aldwych Theater in London. De musical is een ode aan het leven van de zangeres, en zit uiteraard vol met haar bekende hits. Het is dan ook geen wonder dat het project een gigantisch succes was voor Stage Entertainment.

Tina Turner musical: de Audities

Vol trots en overtuiging wordt de musical dan ook naar Nederland gebracht. Zoals bij de meeste audities van Stage Entertainment wordt van je verwacht dat je een relevante opleiding en/of werkervaring hebt.

De oproep betreft alleen je aanmelding. De audities zullen plaatsvinden van eind februari tot eind april 2019. Verder is er nog niets bekend over de productie. Wil jij je opgeven? Stuur dan je CV en foto naar tinademusical@postcastelijn.nl.

Ben je op zoek naar een musical-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater