Cabaret, Voorstellingen

Thomas Acda mist Paul de Munnik

Zanger, cabaretier en liedjesschrijver Thomas Acda mist de broederschap dat hij vroeger had met zijn oud-compagnon Paul de Munnik. Dat vertelt hij vandaag in een interview in dagblad De Telegraaf. Ze spreken elkaar tegenwoordig vrij weinig.

Thomas Acda en Paul de Munnik begonnen samen hun carrière met cabaretshows vol met bekende Nederlandse liedjes, die ze vaak zelf schreven. Ze braken in de jaren '90 door met muzieknummers als 'Niet of Nooit geweest' en 'Laat Me Slapen'. Ook maakten ze het prachtige nummer 'Houten Hart' samen met popformatie Van Dik Hout.

"Ik mis het niet meer automatisch deel uitmaken van een team," vertelt Acda in het interview. "Paul en ik wilden samen grootse dingen verrichten, wat ons altijd blind bond."

De breuk in 2015 viel hem daarom ook erg zwaar. Hij was behoorlijk pissig op Paul de Munnik, al had het ook goede kanten. Zo schreef hij veel muziek en kreeg lovende reacties voor zijn hoofdrol in musical Fiddler on the roof. Nu reist hij weer rond met zijn eigen cabaretprogramma met muziek: Motel.

Ben je op zoek naar een concert? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater