Cabaret, Musical, Muziek, Opera, Toneel, Voorstellingen

Theatertips: Carmen La Cubana, Bert Visscher en veel meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en er is zoveel te zien dat het eigenlijk geen zin heeft om ze allemaal op te noemen. Daarom zoekt de redactie iedere maandag, de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen.

Theatertips voor deze week

Maandag: Laten We Eerlijk zijn, met o.a. Owen Schumacher


Vandaag spelen Owen Schumacher, Beau Schneider en Hanneke Drenth deze grappige maar vooral herkenbare voorstelling over burenstress in het Zaantheater in Zaandam.

Dinsdag: Greg Shapiro speelt The Madness of King Donald


De originele Fake Trump werd beroemd dankzij het filmpje 'Netherlands Second'. Coemdian Greg Shapiro staat morgen in Schouwburg Odeon in Zwolle.

Woensdag: Carmen La Cubana (musical)


Tot 10 februari staat deze moderne Musical-bewerking van de klassieke opera van Bizet in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De Cubaanse invloeden zijn duidelijk te horen, wat het geheel in een verrassend nieuw jasje steekt.

Donderdag: All Stars (musical)


De musical All Stars met een hoofdrol voor Jim Bakkum speelt deze week in het Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch.

Vrijdag: Bert Visscher speelt 'Hij wordt vanzelf moe'


Bert Visscher staat vrijdagavond in het Flint Theater in Amersfoort. Zijn huidige show speelt hij nog een hele tijd, want hij is nog lang niet moe!

Zaterdag: Soldaat van Oranje (musical)


Uiteraard te zien in de Theaterhangaar in Katwijk, speelt musical Soldaat van Oranje ieder weekend 5 voorstellingen. Een grote aanrader én publieksfavoriet!

Zondag: The Lion King (musical)


Deze klassieker staat nog slechts enkele maanden in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Dan valt het doek definitief voor deze, zeer succesvolle, uitvoering van Disney's The Lion King.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater