Cabaret, Circus, Familie, Musical, Muziek, Toneel, Voorstellingen, Zang

Theatertips: Cats, Oliver, Wereldkerstcircus en veel meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en er is zoveel te zien dat het eigenlijk geen zin heeft om ze allemaal op te noemen. Daarom zoekt de redactie iedere maandag, de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen.

Theatertips voor deze week

Maandag: Laatste Paar Dagen, door Kees Verhulst en Esther Scheldwacht


Dit prachtige toneelstuk staat vanavond in de stadsschouwburg in Groningen. Over de laatste paar dagen van een terminale patiënt, de verpleegkundige die hem verzorgt en een teckel.

dinsdag: Breaking Fake News, door George en Eran Producties


Fake News is hot dit jaar. De ene na de andere gebeurtenis wordt geframed door een of andere vage partij die je in flauwekul wil laten geloven. Hoe herken je de zin van onzin? Dat ontdek je in dit kritische en satirische toneelstuk dat wordt gespeeld in Theater Bellevue in Amsterdam.

Woensdag: Hamlet, de familievoortstelling (8+) van Theater Rotterdam


In de Rotterdamse Schouwburg (uiteraard in Rotterdam) kun je naar deze verrassend toegankelijke versie van "het stuk der stukken". Leuk voor het hele gezin!

Donderdag: Cats, de London West End productie


In het RAI Theater in Amsterdam staat slechts een paar weken de London West End productie van musicalklassieker Cats. De animo is verrassend groot voor deze voorstellingen, dus wees er snel bij!

Vrijdag: Oliver! door theatergroep Barst


Deze hartverwarmende versie van Oliver wordt gemaakt met een Twentse Twist, speciaal voor het Wilminktheater in Enschede.

Zaterdag: Het 34e Wereldkerstcircus


Aan spektakel is er nooit gebrek bij het Wereldkerstcircus, dat wederom te zien is bij Koninklijk Theater Carré. Je kunt er tot 6 januari naartoe!

Zondag: Meezing Kerstconcert met o.a. Ernst Daniël Smid


Aangezien het bijna Kerst is, kun je overal in Nederland naar speciale Kerstconcerten. Theater Chassé in Breda heeft daar iets bijzonders van gemaakt: een meezingconcert onder leiding van Ernst Daniël Smid.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater