Cabaret, Dans, Familie, Musical, Muziek, Toneel

Theatertips: Kross 2000, Addams Family en nog veel meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en er is zoveel te zien dat het eigenlijk geen zin heeft om ze allemaal op te noemen. Daarom zoekt de redactie iedere maandag, de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen.

Theatertips voor deze week

Maandag: Rhythm of the Dance speelt The Christmas Show


Vergis je niet in de datum die de trailer noemt, want die is al een paar jaar oud. De kerstshow van Rhythm of the Dance is namelijk een heuse klassieker. Vandaag te zien in Schouwburg Amphion in Doetinchem.

Dinsdag: Tania Kross zing Kross' 2000


De Top 2000 gezongen door topzangeres Tania Kross! 850 jaar muziekgeschiedenis deelt de diva tijdens deze avond met het publiek. Dinsdag treedt ze op in het Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch.

Woensdag: Alone@Home (8+)


Deze slapstick voor het hele gezin doet natuurlijk enorm denken aan een zekere hollywoodfilm! Vandaag is Alone@Home te zien in theater Het Speelhuis in Helmond.

Donderdag: ITA speelt Ibsen Huis


Deze maand speelt Internationaal Theater Amsterdam (ITA) opnieuw dit toneelstuk dat gebaseerd is op de stukken van toneelschrijver Henrik Ibsen. Je kunt het zien in de Stadsschouwburg in Amsterdam.

Vrijdag: Het Nationale Ballet speelt Cinderella (8+)


Zoek je de magie van Assepoester in het theater? Nou, dan moet je bij het Nationale Ballet in Amsterdam wezen, die er een spectaculaire dansvoorstelling van maakte voor het hele gezin. Prinsen en prinsessen kijken er dan ook hun ogen uit!

Zaterdag: The Addams Family - de musical

Zondag: Harrie Jekkers speelt Achter de Duinen


In de Koninklijke Schouwburg in Den Haag speelt cabaretier Harrie Jekkers iedere zondag zijn nieuwe programma.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater