Cabaret, Musical, Muziek, Theatercollege, Toneel, Voorstellingen, Zang

Theatertips: Op Maarten, Faulty Towers en veel meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en er is zoveel te zien dat het eigenlijk geen zin heeft om ze allemaal op te noemen. Daarom zoekt de redactie iedere maandag, de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen.

Theatertips voor deze week

Maandag: Op Maarten!


Maandag en dinsdag wordt liedjesschrijver en cabaretier Maarten van Roozendaal herdacht in De Kleine Komedie in Amsterdam. Hierboven zie je een optreden van de artiest. Hij overleed in 2013 op 51-jarige leeftijd aan longkanker. Paul de Munnik, Marcel de Groot, Hans Stibbel en Wilko Sterke geven daarom een hommage.

Dinsdag: Evita


De prachtige uitvoering van Evita met prijswinnende hoofdrollen voor Brigitte Heitzer en René van Kooten, staat deze week in theater De Lawei in Drachten.

Woensdag: Marvellous - Superhelden Saga Musical Happening


In de schouwburg Middelburg kun je naar de nieuwe Nederlandse musical Marvellous, waar Nederlandse superhelden nog één keer samenkomen om de wereld te redden. Er zit dan ook veel visueel spektakel in de voorstelling.

Donderdag: Peter Heerschop speelt De Minister van Enthousiasme

\

In theater De Schalm in Veldhoven speelt cabaretier Peter Heerschop zijn nieuwe voorstelling De Minister van Enthousiasme. Hier laat hij het publiek zien hoe humor ervoor zorgt dat je problemen gemakkelijker kunt oplossen.

Vrijdag: #Niksteverbergen door De Verleiders


De Verleiders spelen wederom een zeer maatschappijkritische voorstelling. Vrijdag zijn ze te zien in theater De Meerse in Hoofddorp.

Zaterdag: Het Duel, door Het Nationale Theater


In de Schouwburg Amstelveen kun je naar deze moderne bewerking van de enige korte roman van Anton Tsjechov. Hiervoor heeft Het Nationale Theater een sterke cast verzameld, met onder andere Jacob Derwig, Joris Smit, Jacqueline Blom en Jaap Spijkers.

Zondag: Faulty Towers: The Dining Experience


Voor nog geen tachtig euro kun je via het Theater aan het Vrijthof in Maastricht dineren in Hotel Fawlty Towers. The Dining Experience is een engelstalige live-versie van de legendarische Britse comedy.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater