Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Theatertips: Wëreldbänd, Javier Guzman en nog veel meer
03-12-2018

Theatertips: Wëreldbänd, Javier Guzman en nog veel meer

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en er is zoveel te zien dat het eigenlijk geen zin heeft om ze allemaal op te noemen. Daarom zoekt de redactie iedere maandag, de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen.

Theatertips voor deze weekMaandag 3 december: Wëreldbänd speelt SläpstickGrappig, tijdloos en genieten voor het hele gezin; dat is de muzikale slapstickshow van Wëreldbänd. Hier kun je vanavond naartoe in de stadsschouwburg in Utrecht.

Dinsdag 4 december: Marc-Marie Huijbregts speelt Oudejaars 2018In het Theater aan de Parade in 's Hertogenbosch speelt Marc-Marie alvast de Oudejaarsconference warm. Nog maar een paar weken voor de échte!

Woensdag 5 december: Javier Guzman speelt de Sinterklaasconference 2018Dit jaar speelt Javier Guzman de Sinterklaasconference in de Goudse Schouwburg in Gouda. Wie is er allemaal braaf of stout geweest dit jaar?

Donderdag 6 december: Nationale Opera speelt OedipeBij de Nationale Opera in Amsterdam kun je donderdag genieten van oedipe, een Franstalige opera van componist George Enescu. De enscenering is ronduit spectaculair, zoals je in de trailer kunt zien!

Vrijdag 7 december: Sneuwitje & een stuk of 7 dwergenBij De Tamboer in Hoogeveen kun je naar deze originele kerstvoorstelling met onder andere Bert Visscher. De voorstelling is gebaseerd op de traditionele Engelse Christmas pantomime, maar daar trekken de cabaretiers zich weinig van aan!

Zaterdag 8 december: Sven Ratzke speelt It's WunderbarSven Ratzke speelt zaterdagavond in de stadsschouwburg in Utrecht. De internationaal gevierde artiest is deze maand overal in Nederland te vinden.

Zondag 9 december: De Kleine ZeemeerminDeze sprookjesmusical staat aanstaande zondag in Schouwburg De Kunstmin in Dordrecht. Magie voor het hele gezin!

Gerelateerd nieuws