Cabaret, Circus, Dans, Familie, Musical, Muziek, Toneel, Voorstellingen, Zang

Theatertips: Maria Callas, The Color Purple, Freek en meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en er is zoveel te zien dat het eigenlijk geen zin heeft om ze allemaal op te noemen. Daarom zoekt de redactie iedere maandag, de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen.

Theatertips voor deze week

Maandag 26 november: Callas in Concert


In Theater Carré in Amsterdam kun je voor het eerst in jaren genieten van de legendarische operadiva Maria Callas. Ze leeft misschien niet meer, maar haar herinnering leeft voort... in de vorm van een verrassend realistisch hologram.

Dinsdag 27 november:


Jack Wouterse speelt in zijn eentje een schitterend portret van de uitgebluste clown Jacob. De voorstelling barst van de melancholie. De manische vrolijkheid van de clown schuurt door zijn tragische leven. Morgen kun je dit beleven bij Theaters Tilburg.

Woensdag 28 november: The Tragedy of Slaughtervaart


Via theater Frascati in Amsterdam kun je op locatie het toneelstuk over de ondergang van het Slotervaartziekenhuis zien. Het stuk is, zeker gezien het faillissement, zeer actueel.

Donderdag 29 november: The Color Purple


Na een tijdje in het DeLaMar Theater te hebben gespeeld, staat de musical The Color Purple in de Stadsschouwburg in Utrecht. Een prachtige musical over het levensverhaal van een onzekere zwarte vrouw in het zuiden van Amerika.

Vrijdag 30 november: Freek de Jonge speelt De Suppoost


In Noordwijk speelt Freek aanstaande vrijdag zijn solovoorstelling De Suppoost in theater De Muze.

Zaterdag 1 december: Laatste Paar Dagen


Mocht je nog een prachtig ontroerend toneelstuk zoeken, dan is de Laatste Paar Dagen een enorme aanrader. De voorstelling met Kees Hulst en Esther Scheldwacht speelt zaterdag in De Goudse Schouwburg in Gouda, dus grijp meteen je kans!

Zondag 2 december: Introdans speelt Gekkigheid (6+)


Deze prachtige dansvoorstelling zit vol met mime, slapstick, humor, acrobatiek en is genot voor het oog bij het hele gezin. Dit wil je dus zondag niet missen in de Stadsschouwburg van Nijmegen.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater