Cabaret, Familie, Musical, Muziek, Opera, Toneel, Voorstellingen, Zang

Theatertips: Andermans Veren, Purper. Guido Weijers en meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en er is zoveel te zien dat het eigenlijk geen zin heeft om ze allemaal op te noemen. Daarom zoekt de redactie iedere maandag, de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen.

Theatertips voor deze week:

Maandag 12 november: Eerbetoon Annie M.G.


Koninklijk Theater Carré in Amsterdam geeft vandaag en morgen twee eerbetonen aan een van de beste Nederlandse schrijvers ooit: Annie M.G. Schmidt. Er komen allemaal acteurs en zangers langs zoals Loes Luca, Huub van der Lubbe, Jenny Arean, Anniek Pheifer en Frédérique Spigt. Er worden vanavond tv-opnames gemaakt en er zijn ook nog kaarten!

Dinsdag 13 november: Tosca, door de Nederlandse Reisopera


In de Stadsschouwburg Utrecht kun je dinsdag genieten van de opera Tosca, die momenteel wordt gespeeld door de Nederlandse Reisopera.

Woensdag 14 november: Andermans Veren Live! speelt Er Mag Zoveel Niet


Andermans Veren is al jaren hét radio programma over Cabaret op Radio 5. In samenwerking met presentator Kick van de Veer houdt Andermans Veren Live concerten met de mooiste liederen. Woensdag te zien in Theater de Veste in Delft.

Donderdag 15 november: Het Jaar Van De Kreeft - ITA


In de Stadsschouwburg Amsterdam is dit toneelstuk van Hugo Claus opnieuw de hele maand te zien. Vlijmscherpe dialogen in provocerende ontroerende en poëtische scenes.

Vrijdag 16 november: Purper speelt Purper's Passie


In Theater Zuidplein in Rotterdam kun je het weekend inluiden met de muzikale cabaretgroep Purper. Na het tweede nummer ben je de dagelijkse sores geheid vergeten!

Zaterdag 17 november: Guido Weijers speelt Oudejaarsconference 2018


Ook benieuwd of die oudejaarsconference van Guido Weijers al op stoom begint te komen? Zaterdag staat hij in de Schouwburg van Amstelveen en kun je daar achter komen. Ach, hij heeft nog sowieso een maand aan beter materiaal te komen. Makkie, toch?

Zondag 18 november: In de kelder staat een huis (2+) door Theatergroep Winterberg


In Theater de Meervaart in Amsterdam kun je met de kleinsten van het gezien genieten van deze fantastische voorstelling over een muis. Er spelen twee voorstellingen vandaag, dus wees er bij!

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater