Cabaret, Familie, Musical, Toneel, Voorstellingen, Zang

Theatertips: De Griezelbus en nog veel meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Ook in de zomer! Het is een gigantische stapel voorstellingen en het heeft eigenlijk geen zin om ze allemaal op te noemen. Daarom zoeken we iedere maandag de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen. Die is niet zo overzichtelijk als onze wekelijkse tiplijst, maar wel zo volledig mogelijk! In deze vakantieperiode geven we iedere week 3 voorstellingen als tip weg.

Theatertips voor deze week

Maandag: Het Nationale Theater speelt Sexual Healing


In de stadsschouwburg in Amsterdam kun je vanavond naar deze voorstelling over het ontvluchten van de stad. Heb je op het Franse platteland echt een beter leven? Dat ontdek je dus hier.

Dinsdag: The Book of Mormon


In Koninklijk Theater Carré kun je nog tot het einde van deze maand naar de musical van de makers van South Park. The Book of Mormon is een hilarische musical waarvan je krom zal liggen van het lachen!

Woensdag: OG3NE speelt Sweet Harmony Tour


In de schouwburg van Amstelveen kun je woensdagavond kijken naar de dames van OG3NE. Het betreft een concert van de Sweet Harmony Tour, maar later dit jaar kan je ook naar hun speciale kerst-concert!

Donderdag: Peter Pannekoek speelt Later was alles beter

Cabaretier ontving de Neerlands Hoop prijs voor deze show. Dat wil je dus donderdagavond niet missen in theater Agnietenhof in Tiel! Zeker niet als je bijvoorbeeld fan was Peter Pannekoek in The Roast.

Vrijdag: Toneelgroep Jan Vos speelt Gas

Deze voorstelling speelde vorig seizoen op locatie, maar reist nu langs de theaters. Donderdag speelt Gas in Schouwburg Amphion in Doetinchem. Een aanrader, want deze voorstelling krijgt veel lovende recensies van het publiek!

Zaterdag: Soldaat van Oranje

In de Theaterhangaar in Katwijk kun je dit weekend wederom naar een van de succesvolste musicals in Nederland ooit. Hier moet je naartoe zijn geweest!

Zondag: De Griezelbus on tour (6+)

Rond Halloween kun je weer overal griezelen. Dat is ook leuk voor de kleintjes! Paul van Loon staat zondag in Schouwburg Kunstmin in Dordrecht met zijn theatershow vol spannende verhalen over mysterieuze gebeurtenissen. Daar wil je heen!

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater