Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Theatertips: Bert Visscher, Plien & Bianca en nog véél meer!
07-10-2019

Theatertips: Bert Visscher, Plien & Bianca en nog véél meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Ook in de zomer! Het is een gigantische stapel voorstellingen en het heeft eigenlijk geen zin om ze allemaal op te noemen. Daarom zoeken we iedere maandag de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen. Die is niet zo overzichtelijk als onze wekelijkse tiplijst, maar wel zo volledig mogelijk! In deze vakantieperiode geven we iedere week 3 voorstellingen als tip weg.

Theatertips voor deze weekMaandag: George van Houts speelt Kom Plott - Deel IIComplot-liefhebbers opgelet: vanavond vertelt George van Hout wederom een aantal geruchtmakende theorieën over verdachte geopolitieke gebeurtenissen. Ga daarom naar De Kleine Komedie in Amsterdam.

Dinsdag: Het Nationale theater speelt Sexual HealingDeze voorstelling is nét in première gegaan en nu te zien in De Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

Woensdag: Bert Visscher speelt Hij wordt vanzelf moeBert Visscher speelt eindelijk weer in zijn eigen stad Groningen. Dat wil je dus absoluut niet missen in de Stadsschouwburg.

Donderdag: ITA speelt FreudIvo van Hove regisseert dit indrukwekkende portret van de beroemde neuroloog Sigmund Freud, de grondlegger van de psychoanalyse. Alleen te zien in de Stadsschouwburg in Amsterdam.

Vrijdag: Plien & Bianca spelen En nu dan?In theater Kunstlinie in Almere kun je naar de nieuwe show van Plien & Bianca. Dat wil je natuurlijk niet missen, want iedere show is hi-la-risch!

Zaterdag: Musical Doornroosje met Sita VermeulenHet twaalfde muzikale sprookje van Van Hoorne Entertainment is zaterdag te zien in de Rijswijkse Schouwburg in Rijswijk.

Zondag: Kwatta speelt JabberNog steeds een van onze favoriete jeugdvoorstellingen! Jabber is zondag te zien in de Toneelschuur in Haarlem. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. En ook de ouders willen deze kindervoorstelling niet missen!
Lees meer over: AlgemeentheatertipsPluser

Gerelateerd nieuws