Cabaret, Dans, Familie, Musical, Muziek, Toneel, Voorstellingen

Theatertips: Book of Mormon, Lazarus en meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Ook in de zomer! Het is een gigantische stapel voorstellingen en het heeft eigenlijk geen zin om ze allemaal op te noemen. Daarom zoeken we iedere maandag de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen. Die is niet zo overzichtelijk als onze wekelijkse tiplijst, maar wel zo volledig mogelijk! In deze vakantieperiode geven we iedere week 3 voorstellingen als tip weg.

Theatertips voor deze week

Maandag: 155 danst Motors


Urban dance-groep 155 speelt momenteel de reprise van de voorstelling Motors, een ode aan hun grootste hobby. Het is een voorstelling die humor, muziek en acrobatische danstechnieken met elkaar combineert. Een uiterst verrassende voorstelling in het Theater aan het Spui in Den Haag!

 

Dinsdag: Het Zuidelijk Toneel speelt De Achterkant van.. in 's-Hertogenbosch


Het Zuidelijk Toneel speelt dit seizoen een voorstelling over de criminele onderwereld in Nederland. Het stuk wordt in iedere stad iets aangepast, zodat het altijd bij lokale werkelijkheid past. Deze week te zien in het Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch.

Woensdag: https://www.theater.nl/the-book-of-mormon-trey-parker-en-matt-stone/


De makers van South Park hebben een groot musical-succes te pakken! The Book of Mormon is een hilarische voorstelling over overijverige mormoonse jongens die op zendingsreis naar Afrika gaan. Deze week maand exclusief in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Donderdag: David Bowie-musical Lazarus


Ein-de-lijk kun je Lazarus zien in het DeLaMar Theater! De David Bowie-musical is de grootste musical-productie van het jaar. Vandaag is de allereerste speeldag.

Vrijdag: Erik van Muiswinkel speelt Buigt allen mee voor drs. P.


In de Goudse Schouwburg in Gouda zingt Erik van Muiswinkel het prachtige repertoire van drs. P, een woordkunstenaar van de Nederlandse taal.

Zaterdag: Youp van 't Hek speelt Met de Kennis van Nu


In de Stadsschouwburg van Nijmegen kun je zaterdagavond naar de nieuwe show van Youp van 't Hek. Dat wil je natuurlijk niet missen. In de show blikt de succsvolle cabaretier uitgebreid terug. Blunderen hoort bij het leven. Dat geldt zowel voor de gevierde cabaretier als menig BN'er of politicus...

Zondag: Meneer Monster speelt De Gruffalo (3+)


We zeggen het nog maar eens een keer: De Gruffalo is een ongelofelijk leuke voorstelling voor jong en oud. Bovendien is het stuk al jaren (sinds 2013!) in het theater te zien. Zondag kun je deze voorstelling van Meneer Monsdter weer zien in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater