Cabaret, Dans, Familie, Klassiek, Musical, Muziek, Toneel, Voorstellingen

Theatertips: Amadeus, Anastasia en meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Ook in de zomer! Het is een gigantische stapel voorstellingen en het heeft eigenlijk geen zin om ze allemaal op te noemen. Daarom zoeken we iedere maandag de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen. Die is niet zo overzichtelijk als onze wekelijkse tiplijst, maar wel zo volledig mogelijk! In deze vakantieperiode geven we iedere week 3 voorstellingen als tip weg.

Theatertips voor deze week

Maandag: Martijn Fischer zingt hits van Hazes


Maandag staat Martijn Fischer in het Concertgebouw in Amsterdam voor een speciaal concert met de hits van André Hazes.

Dinsdag: Amadeus van de Theateralliantie


In de Koninklijke Schouwburg in Den Haag kun je genieten van deze prachtige toneelversie van Amadeus, boordevol muziek van de wereldberoemde componist.

Woensdag: musical Anastasia


Eindelijk is de nieuwe grote prinsessenmusical van Stage Entertainment in première gegaan bij het AFAS Circustheater in Scheveningen. Dat wil je alleen al om die reden niet missen!

Donderdag: Showponies 2


In Theater de Lievekamp in Oss kun je alvast naar Showponies 2, voor de première op 2 oktober. grijp dus je kans!

Vrijdag: De Lama's spelen Afstoffen en warmer spelen


In MartiniPlaza in Groningen spelen de Lama's opnieuw alsof ze nog steeds op televisie zijn. Dat wordt dus ouderwets lachen tot je er buikpijn van krijgt!

Zaterdag: Toneelgroep Jan Vos speelt Gas


In het Parktheater in Eindhoven speelt zaterdag de kritische voorstelling Gas, over de tragiek van de gaswinning in Groningen. Na groot succes toert deze voorstelling door het land.

Zondag: Jeugdvoorstelling Vreemde Eend (4+)


Deze vrolijke jeugdvoorstelling met veel dans kun je zondag met de kinderen zien in de Toneelschuur in Haarlem. De vreemde eend is de nieuwe buurman van Buur en Buuf. Maar die twee hebben helemaal geen zin in hem. Zal dat goed aflopen?

Foto: Roy Beusker Fotografie en Annemieke van der Togt

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater