Familie, Musical, Toneel, Voorstellingen

Theatertips: Small Town Boy van Toneelgroep Oostpool en meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Ook in de zomer! Het is een gigantische stapel voorstellingen en het heeft eigenlijk geen zin om ze allemaal op te noemen. Daarom zoeken we iedere maandag de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen. Die is niet zo overzichtelijk als onze wekelijkse tiplijst, maar wel zo volledig mogelijk! In deze vakantieperiode geven we iedere week 3 voorstellingen als tip weg.

Theatertips voor deze week

Toneelgroep Oostpool speelt Small Town Boy


Wederom heeft regisseur Marcus Azzini een smaakvolle voorstelling in elkaar gezet, die deze twee maanden te bewonderen is in de Stadsschouwburg Amsterdam. Small Town Boy gaat over een plattelandsjongen die naar zichzelf op zoek gaat in de grote steden van Europa. Het is weer een voorstelling met veel muziek!

Mamma Mia!


In de zomer zijn er nu eenmaal veel minder grote voorstellingen te zien omdat zelfs acteurs een keer op vakantie willen. Bij Mamma Mia! in het Beatrixtheater in Utrecht voorlopig echter nog niet. Geen wonder, want deze vrolijke voorstelling voelt als een vakantie. Niet meezingen wordt héél moeilijk, in deze musical die doorspekt is met de muziek van ABBA!

Paw Patrol Live! speelt De Grote Race (2+)


In het Nieuwe Luxortheater in Rotterdam kun je deze zomer met de kleintjes naar de theatershow van Paw Patrol. Tot 2 augustus speelt deze vrolijke voorstelling.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater