Cabaret, Familie, Musical, Muziek, Toneel, Voorstellingen

Theatertips: Arjen Lubach, Cats en nog veel meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en er is zoveel te zien dat het eigenlijk geen zin heeft om ze allemaal op te noemen. Daarom zoekt de redactie iedere maandag, de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen.

Theatertips voor deze week

Maandag: Arjen Lubach speelt Arjen Lubach Live


Tot dinsdag staat Arjen Lubach nog in het Parktheater in Eindhoven met zijn live show, die een stuk persoonlijker is dan zijn prijswinnende late night show.

Dinsdag: The Fountainhead, door Internationaal Theater Amsterdam


Dinsdag speelt dit indrukwekkend stuk weer in de Stadsschouwburg in Amsterdam. De zeer omstreden maar wereldberoemde schrijver Ayn Rand schreef dit pleidooi voor de autonomie en tegen het altruïsme.

Woensdag: Cats, met de cast van London West End


Ondanks het feit dat het de Engelstalige versie betreft, doet Cats het enorm goed in Nederland. Je kunt de voorstelling nog steeds zien in het RAI Theater.

Donderdag: Op Hoop van Zegen


Vlak voor de première kun je alvast genieten van deze oerhollandse musical in het Westlandtheater De Naald in Naaldwijk.

Vrijdag: Charley, de komische musical met Jon van Eerd


Dit weekend speelt Jon van Eerd zijn komische musical in de Stadsschouwburg in Nijmegen. Het is een heerlijke ouderwetse en haast zorgeloze feel good musical.

Zaterdag: Winternachten Festival 2019 met Youp van 't Hek


Bij het Theater aan het Spui in Den Haag kun je dit weekend naar het Winternachten Festival. Op zaterdag om 14:00 bespreekt Youp van 't Hek daar het boek 'Wij' van David Nicholls.

Zondag: Kwatta speelt De Familie van Nielie Breekt De Tent Af


Op zondag kun je in de Stadsschouwburg in Utrecht met het hele gezin kijken naar een nieuw avontuur van Nielie en haar bijzondere familie.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater