Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Theatertips: Arjen Lubach, Cats en nog veel meer!
14-01-2019

Theatertips: Arjen Lubach, Cats en nog veel meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en er is zoveel te zien dat het eigenlijk geen zin heeft om ze allemaal op te noemen. Daarom zoekt de redactie iedere maandag, de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen.

Theatertips voor deze weekMaandag: Arjen Lubach speelt Arjen Lubach LiveTot dinsdag staat Arjen Lubach nog in het Parktheater in Eindhoven met zijn live show, die een stuk persoonlijker is dan zijn prijswinnende late night show.

Dinsdag: The Fountainhead, door Internationaal Theater AmsterdamDinsdag speelt dit indrukwekkend stuk weer in de Stadsschouwburg in Amsterdam. De zeer omstreden maar wereldberoemde schrijver Ayn Rand schreef dit pleidooi voor de autonomie en tegen het altruïsme.

Woensdag: Cats, met de cast van London West EndOndanks het feit dat het de Engelstalige versie betreft, doet Cats het enorm goed in Nederland. Je kunt de voorstelling nog steeds zien in het RAI Theater.

Donderdag: Op Hoop van ZegenVlak voor de première kun je alvast genieten van deze oerhollandse musical in het Westlandtheater De Naald in Naaldwijk.

Vrijdag: Charley, de komische musical met Jon van EerdDit weekend speelt Jon van Eerd zijn komische musical in de Stadsschouwburg in Nijmegen. Het is een heerlijke ouderwetse en haast zorgeloze feel good musical.

Zaterdag: Winternachten Festival 2019 met Youp van 't HekBij het Theater aan het Spui in Den Haag kun je dit weekend naar het Winternachten Festival. Op zaterdag om 14:00 bespreekt Youp van 't Hek daar het boek 'Wij' van David Nicholls.

Zondag: Kwatta speelt De Familie van Nielie Breekt De Tent AfOp zondag kun je in de Stadsschouwburg in Utrecht met het hele gezin kijken naar een nieuw avontuur van Nielie en haar bijzondere familie.

Gerelateerd nieuws